Sex leketøy ann mari olsen naken

sex leketøy ann mari olsen naken

Fortell han at han kan si alt til deg, ikke kritiser han, men få han til å forstå at det sårer deg at han aldri vil ha sex med deg lenger. Vær ydmyk og lytt til alt han har å si. Hvor for fort er det "vanlig" at det går for gutter under sex? Det hender ofte at jeg kommer etter 3—5 minutter med intens sex.

Hva som er vanlig er opp til hver person å bedømme. Det viktigste synes jeg er hva som blir gjort i løpet av den tiden dere har sex. Det er bra du har troen på deg selv i senga og anser deg selv som flink.

Sannheten er dog at dersom vi jenter blir godt nok tilfredsstilt under forspill, så er det helt greit at mannen kommer fort. Da har vi kost oss uansett og begge får det de vil. Så om de sitter igjen med en kjip følelse så har de kanskje ikke fått det som de liker det? Kommunikasjon er veldig viktig når man har sex. Det finnes ingen fasit på hvordan man skal ha deilig sex og hvor lenge. Alle er individuelle og med forskjellige behov.

Derfor kan en ting som funket bra på din forrige partner ikke være det rette for din nye. Om du vil holde ut lenger så stopp når du merker at du nærmer deg orgasme og bytt stillinger. Jeg lurer på om du har noen tips til meg innenfor vibratorer? Dette er nytt for meg, så vet ikke helt hva jeg skal starte med. Det finnes utallige leketøy i ulike former, størrelse og design.

Kondomeriet har et veldig bra utvalg. De har også en nettside så du slipper å gå innom butikken og handle, noen mange synes kan være litt flaut. Netthandel er jo perfekt for slik. Du kan se over alt du har handlet og det blir sendt rett hjem til deg. Så sjekk det ut og du vil garantert finne noe du liker. En anbefaling er en såkalt G-punkts vibrator. De har mange å velge mellom og det er virkelig noe enhver jente burde ha!

Har vært sammen i 4 år med verdens koseligste mann som er muslim. Omgangskretsen min inkludert familien er veldig negative til muslimer på en generelt basis, og har de stereotypiske fordommene mot dem. Han har fått nok av dette og nekter å ha noe med dem å gjøre, noe jeg forstår men ikke liker. Noen råd på hvordan løse dette? Det er veldig vanlig å ha fordommer når det eneste man vet om en sak er negativt. Man drar konklusjoner og dømmer folk alt for fort - typisk Norge, og det skyldes i stor grad usikkerhet og uvitenhet.

For at dette forholdet skal fungere så er det avhengig av at dere løser dette. Familie og venner er en stor del av livet ditt og du kan ikke leve uten dem. Du må fortelle dem hvordan du har det i dette forholdet, hvordan han er, fortell om de bra sidene hans og hvorfor du har falt for han. Fortell om hans religion og hvordan han føler det når de er så negative mot ham. De må forstå at dette er et valg du har tatt og at du trenger deres støtte, ikke kritikk.

Vær ærlig, svar på spørsmålene har og de vil mest sannsynlig få et bedre syn på hele situasjonen. De er nok redde for deg og vil bare ditt eget beste, men det er ikke den beste veien å gå ved å bare være negativ. Snakk med kjæresten din om dette også og få til et møte med alle sammen hos deg, lag god mat- gjerne noe som er tradisjonelt i hans hjemland og for oss i Norge og snakk ut sammen.

Lær familien og vennene dine han å kjenne så vil de ikke være like dømmende. Hei Ann Mari Jeg har lest denne spalten en stund men har egentlig ikke funnet et svar til det jeg lurer på, og tenker det kanskje er fordi dette scenarioet er annerledes.

Jeg har vært sammen med samme gutten fra han var 16 til han nå er 19, men jeg er to år eldre. Det vil si at jeg hadde mye mer erfaring enn det han hadde når vi ble sammen, og jeg følte at jeg hadde datet nok til og slå meg ned og slappe litt av. Nå har folk forskjellige meninger om hvor seriøs man bør være når man er såpass ung, men han har gitt med inntrykk av at han er "ferdig" med letingen etter den rette. Problemet er at jeg er den eneste han har hatt sex med, og han har ikke så veldig bred forholdserfaring til tross for at han har fått nok av tilbud.

Han hadde ikke noe form for fysisk kontakt med noen andre selv om vi har hatt flere pauser over hvor seriøst dette kan bli. Siden jeg har hatt sex et par ganger, men lengst av alt med han.

Men hvordan vet han at jeg er den beste når han ikke har prøvd ut noe annet? Er det feil av meg og være usikker på hvor langt vi kan gå sammen når han ikke har opplevd intimitet med andre? Kjæresten din virker veldig moden og vær glad du har funnet han- ikke mange er slik!

Se det fra han sin side; hvorfor skal han ligge rundt med andre damer når det er deg han vil ha? Hver uke svarer hun på spørsmål fra leserne. Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym! Går det an å trene seg til orgasme? Ja, til en viss grad. Noen jenter får bare klitorisorgasme, andre kan også få det vaginalt og ved å stimulere G-punktet. Du kan enten bruke fingrene dine til å utforske deg eller prøve ulike sexleketøy som er spesiallaget for ulike ønsker.

Det er bare å prøve seg fram, jo mer du kjenner din egen kropp og lyster jo bedre, lettere og sterkere får du orgasmer. Har ei jente som er veldig kjedelig i senga, hva kan man gjøre for å bedre dette? La henne være på toppen så kan hun umulig sovne.

Om hun gir null tilbake så fortell henne hva du vil henne skal gjøre, kanskje hun ikke vet hva hun skal gjøre. Alt handler om kommunikasjon, det skal ikke være så farlig å snakke om sex. Har du noen ønsker så si det, og slikt går begge veier. Også har vi begynt å filme og ta bilder i senga. Så spurte jeg om det var det han hadde gjort med sine ekser. Han svarte ærlig ja, men at de var sletta nå.

Men i dag fant jeg alle filmene og bildene han har av ekser på dataen hans. Han snakker om at han ønsker å ha meg her resten av livet, men jeg kan ikke leve med dette. Her er det bare å være ærlig, det er det beste. Ellers vil du bare plage deg selv ved å tenke på det.

Fortell han at du fant de og ble veldig såret over det, at han løy til deg og at han faktisk hadde det fortsatt. Hvis jeg for eksempel kliner med en jente på fest eller noe så får jeg ofte ereksjon. Hva kan jeg gjøre for å ikke få ereksjon så fort? Du er jo i en alder der hormonene i kroppen din herjer løs så akkurat nå er det en veldig naturlig reaksjon å få.

Det beste man kan gjøre for å ikke få ereksjon er å ikke være i en setting som kan gjøre deg kåt eller tenke på sex. Jeg sliter skikkelig med å komme. Både ved sex, oralsex og annet. Jeg klarer helt fint å komme på egen hånd, men så lenge dama er inkludert i det så sliter jeg virkelig. Jeg har ikke hatt dette problemet tidligere og da har ting vært normalt. Det er ofte at jeg har gitt opp p.

Siden du skriver at det ikke har vært slik før så vil jeg anta at det ikke er et fysisk problem. Tenk etter når det startet og hva som kan være grunnen, sannsynligvis så vet du det aller best selv. Det endte med at vi begynte å førte, og har hatt to av hva jeg vil kalle stevnemøter. Foreløpig har hun "bare" sugd meg, men jeg nøt det virkelig, begge ønsker å ha sex sammen. Hune tar veldig godt vare på seg selv, og har en veldig flott kropp, og står ikke tilbake for de på min egen alder som jeg har hatt sex med tidligere.

Her kommer spørsmålet inn. Eller skiller voksne damer seg ikke særlig fra yngre på dette området? I tillegg hater jeg enattsopplegg, og ønsker å bli kjent med en kvinne før vi har sex.

Jeg har derfor bare hatt en håndfull partnere tidligere. Jeg liker damen det er snakk om her. Jeg vet at hun også liker meg, og det er gode muligheter for at det kan bli noe fast mellom oss. Som sagt er denne damen veldig pen, og har en fantastisk personlighet. Jeg bryr meg ikke noe om aldersforskjellen imellom oss. Det jeg lurer på er hvordan samfunnet rundt oss vil reagere på dette. Hva venner og familie vil si er en ting, men jeg tenker mest på hvordan samfunnet generelt reagerer på forhold hvor kvinnen er eldst.

Det har jo ikke vært uvanlig at mannen kan være eldre enn kvinnen. Hvordan tror du at man kommer til å reagere på at det er motsatt. Det er tross alt 15 år mellom oss, og jeg er bekymret for hvordan det reageres rundt dette. Det er helt “normalt” og godtatt at mannen kan være en god del eldre i et forhold og folk stusser ikke på det, men det blir plutselig noe annet om saken er omvendt. Og det synes jeg er veldig rart, for det har jo faktisk ingenting å si! Men slik er det når noen skiller seg litt ut- folk snakker.

Men er det så mye å bry seg om? De får jo ikke sagt så mye negativt heller om du ser det på den siden, eneste de får sagt noe på er alderen, men hva så?! Dere må nok regne med litt kommentarer på det, men slike ting vil nok roe seg betraktelig etter en liten stund da det er noe annet folk kan snakke om.

Det er ditt liv så ikke tenk på hva folk du ikke kjenner kan komme på å tenke om det, det betyr jo ingenting for deg og dine følelser. Har dere det bra så overvinner det alt. Når det kommer til sex med en eldre kvinne så vil jeg si det bare er en fordel for deg. Man blir mye tryggere på seg selv jo eldre man blir og har mer erfaring. Man føler seg mer vel med seg selv og klarer derfor å slappe mer av og hun er nok heller ikke redd for å fortelle hvordan hun liker det.

Så der er det nok bare å glede seg. Hei, og takk for en fin spalte! Er i ett godt samboerskap som jeg har lyst å fortsette å være i, vi har to flotte jenter sammen på 6 og 10, og han er virkelig den eneste mannen jeg vil ha.

Problemet er altså meg; jeg kan ikke utstå kroppen min, jeg syns den er forferdelig - når det kommer til sex. Utenom har jeg helt ok selvtillit, fornøyd med utseende, vekt OL har ikke noe med det å gjøre. Vi har ett fysisk forhold, og tar og klemmer mye på hverandre men når det kommer til sex blir det vanskelig for meg.

Han maser ikke mye, vi gjennomfører samleie kanskje ganger i måneden. Jeg er helt opphengt I at jeg ikke er god nok, noe han avkrefter gang på gang men det synker ikke inn. Dette skyldes nok uheldige erfaringer fra for unge år jeg skulle vært foruten. Det er en forklaring men hjelper lite i hverdagen.

Har utdanning på masternivå, og det er generelt viktig for meg å vise at jeg duger. Men på den fronten får jeg det altså ikke til. Selvtillit handler om det du kan og presterer, du har en god utdannelse og jobb og selv om du føler at du har ok selvtillit så ødelegger selvfølelsen din for deg. Lav selvfølelse innebærer blant annet en konstant følelse av utilstrekkelighet, usikkerhet, du kan føle deg verdiløs og er veldig kritisk til deg selv. Det kan være en god idé å snakke med noen profesjonelle om det her, du kan si hva du vil uten å føle at du blir dømt for noe du sier.

Du må innse at livet ditt handler ikke om å please alle andre, du er bra nok som du er! Så fort man virkelig forstår det så blir hverdagen lettere fordi du tillater deg mer, det å slippe å sammenligne seg med andre og bare gjøre det man føler for er en befriende følelse. Seksuelt tror jeg det ikke er noe galt i det hele tatt, problemet er at du er usikker og det går selvfølgelig ut på lysten.

Du har vært sammen med denne mannen i over 10 år og bare det er jo en betryggelse på at det er deg han vil dele livet sitt med og at du virkelig er bra nok. Prøv å ta innover deg det han sier til deg og føl det selv. Hver gang en negativ tanke kommer opp så slå den fra deg med en gang og tenk på 3 positive ting om deg selv og fokuser på det! Man kan få mye støtte fra familie, venner og kjæreste- men det viktigste er at du støtter deg selv.

Du må jobbe med dette bevisst- lykken kommer innenfra. Hei sann, takk for en ærlig og oppriktig spalte, ikke bare sånn "snakk om det" råd hele tiden. Jeg og min kjæreste har vært sammen i to år. Problemet er at vi to ikke fungerer sammen - selv om vi har prøvd mye. Nå pusher han på for at vi skal ha med en jente til og sender meg bilde av potensielle.

Hva mener du jeg skal reagere. Trekant kan være spennende, men det sårer meg litt at vi ikke fungerer sammen. Hyggelig at du liker spalten min, jeg setter pris på å høre det- særlig fra det samme kjønn!

Trekant kan være en veldig spennende ting å gjøre sammen, men det er ikke for alle. Man skal være veldig sterk for å klare å dele kjæresten sin med en annen kvinne og jeg forstår godt at de fleste ikke klarer det.

Jeg tror ikke det er så lurt for dere å prøve det nå, dere virker ikke som dere er helt på samme bølgelengde så problemer må ordnes opp i før noe som det her skal diskuteres. Nå vet jeg ikke hva du har sagt til han og hvor interessert du er i en trekant, men det er litt spesielt å sende bilder av andre damer til deg om du ikke er så hypp. Du må bare være ærlig om du ikke er med på det så må han legge fra seg den ideen først som sist.

Jeg har vært så heldig at jeg har møtt ei jente som har alt jeg ser etter hos ei dame: Det eneste som var en smal sak i starten, men som har blitt et større problem for meg, er sexen. Jeg har alltid vært svært glad i kinky sex med mye variasjoner, og er relativt dominant. Til å begynne med hadde vi helt normal sex, men når jeg luftet muligheten for å avansere litt på det området så fikk jeg blankt nei. Hun har ingen interesse av å lære seg nye ting, prøve noe hun aldri har prøvd før, eller annet.

Det blir med samme stillingene hver gang, primært misjonærvariasjon og riding, men aldri noe annet og i alle fall ikke leketøy. Har luftet det flere ganger, men hver gang ender det opp med at hun slår fast at hun "kanskje en gang i midtlivskrisen" får lyst til å prøve noe nytt..

Har vært sexavhengig og relativt avansert i senga i år nå, og føler meg langt ifra klar til å legge fantasien og fetisjene på hylla, det har jo blitt en del av min sexmentalitet. Jeg ender bare opp frustrert over hvor stengt hun er for å teste nye ting, og tankene driver over på ting som de absolutt ikke burde Finnes det håp, eller må jeg finne meg ei ny jente?

sex leketøy ann mari olsen naken

: Sex leketøy ann mari olsen naken

Sex leketøy ann mari olsen naken 934
Sex leketøy ann mari olsen naken Norway pussy fuck fest
THAI MASSASJE OSLO MED HAPPY ENDING SEX GDANSK 750
Sex leketøy ann mari olsen naken 182
PORNO NORWAY HERREKLÆR Det er veldig vanlig å ha fordommer når det eneste man vet om en sak er negativt. Det kan variere hva som er best til person til person, gjør du det ofte nok så vil du tone damli utro amatør porno din favoritt og øv på det som er best for deg. Hune tar veldig godt vare på seg selv, og har en veldig flott kropp, og står ikke tilbake for de på min egen alder som jeg har hatt sex med tidligere. Jeg er veldig glad i henne, men på bakgrunn av sex leketøy ann mari olsen naken løgner våger jeg ikke å bli tråkket ned i driten en gang til og har derfor bestemt meg for å ikke være sammen med henne hvis hun reiser. Som sagt er denne damen veldig pen, og har en fantastisk personlighet.

Som aldri sier nei når noen spør om hjelp, er veldig omtenksom og snill. Når jeg først møter en så fantastisk person, så vil jeg gripe muligheten og sjansen for å se om det kan utvikle seg noe mer. Å bruke tid er bare et hjelpemiddel for meg. Du trenger ikke angre fordi du var ærlig med henne i fylla, det er alltid best å være ærlig om ting- kanskje ikke det lureste å ta opp ting når man er veldig påvirket av alkohol, men skjedd har skjedd.

Nå vet du i hvert fall hva hun synes om dette, og det virker som hun ikke er så veldig interessert i noe mer enn et vennskap. Og det er jo kjedelig for deg om det er slik det er, men om du vil bevare vennskapet så er det best å ikke la henne føle seg presset av deg fordi du liker henne mer.

Om du ikke er villig å gi opp så lett så spør henne rett ut når dere begge er edru om hun kunne tenke seg å bli med deg på en middag for eksempel, slik at dere kan bli bedre kjent. Det er alltid verdt å kjempe for noe man tror kan bli bra, men ikke ta det for langt heller.

Sier hun at det ikke kommer til å bli noe mer enn kun vennskap dere imellom så godta det og sett pris på henne som en venninne. Er det veldig unormalt å tenne på at dama forteller om sine tidligere erfaringer innen sex? Det jeg som spør og vil høre alle detaljer Det er kanskje ikke det mest vanlige å tenne på.

De fleste liker ikke å tenke på den seksuelle fortiden til sin kjæreste så ned til detaljer, men om du får en tilfredsstillelse av det så er jo det din sak. Er det ok for dama di så er det bare å spørre. Men da må du ikke være av typen som spør og deretter blir sur eller sjalu av det hun forteller. Jeg opplevde noe svært ubehagelig her om dagen. Min kjæreste avslørte ovenfor meg at hun har tenkt å reise til Miami i 4 md. Hun reiser med flere venninner. Jeg er veldig glad i henne, men på bakgrunn av tidligere løgner våger jeg ikke å bli tråkket ned i driten en gang til og har derfor bestemt meg for å ikke være sammen med henne hvis hun reiser.

Jeg ønsker at hun skal dra, fordi jeg ikke vil ødelegge noe de alle virkelig gleder seg til. Det som ofte skjer er hvis en plutselig trekker seg, så skal alle trekke seg, og da sitter jeg igjen som idioten venninnene ikke synes noe særlig om lenger. For meg er dette en stor plage som holder meg våken hver natt fordi jeg ønsker jo selvsagt å beholde henne, men stoler dessverre ikke nok på henne til å slippe henne i 4 md.

Vi har snakket om det før, så jeg begynner å mislike å bringe det opp på banen igjen.. Hjelp - hva gjør jeg?? Du må ta et valg; enten så må du gjøre som du har sagt- gjøre det slutt eller prøve å få dette til å funke. Et forhold uten tillit til hverandre kommer aldri til å funke uansett, det blir bare et usunt forhold så om du vet innerst inne at du ikke kommer til å godta at hun drar og at dette vil bli et problem i forkant og i ettertid av turen så er kanskje det beste for dere begge to å avslutte det hele.

Om dere begge har klare regler på hvor grensen går og på hva som er tillatt så ser jeg ikke noe problem i at hun er borte i 4 måneder. Jeg kjenner flere som har vært borte lengre enn det og det har gått fint. Må bare si at jeg elsker spalten din og gleder meg til spørsmål og svar hver gang! Jeg har lest gjennom alt sammen, og jeg ser at det er noen som også har det samme "problemet" som meg. Det har nettopp startet en ny mann på jobben min, og jeg føler at vi har fått god kontakt.

Vi har rotet et par helger og snakker sammen så å si hver dag på Facebook og innimellom på SMS. Han har hintet litt til om vi skal se på film sammen, men har ikke sagt noen dato.

Han nevnte filmen en gang, og har ikke nevnt det siden - men vi flørter fortsatt. Jeg lurer på om du kan gi meg et råd til å gå videre? Jeg blir så sjukt kåt hver gang jeg ser han på jobb, er keen på å dra han inn på do og ta han hardt der og da. Det er ikke det at jeg bare vil ha sex med han, men jeg føler at denne mannen er en fyr jeg kan bli sammen med og ha det utrolig hyggelig. Det er veldig vanlig å ha et godt øye til noen man jobber med og det virker som dere virkelig har funnet tonen.

Det er kanskje litt skummelt for dere begge siden dere er kollegaer og ikke helt vet hva dere skal gjøre videre. Han virker absolutt interessert, men kanskje han venter på at du skal ta initiativ for å se hvor du står? Send han en melding og spør når dere skal se den filmen dere har snakket om.

Da må han jo svare på det og det er mer direkte enn “bare” flørting. Jeg har en flott kjæreste jeg har vært sammen med i litt over to år. Det som imidlertid plager meg ganske mye, er at jeg tilfeldigvis oppdaget at han fremdeles har videoer og sexbilder på pc-en sin av han og eksen sin.

Jeg har ikke tort å fortelle han at jeg vet han har disse fremdeles. Har mest lyst han skal slette dette og gå videre med meg, er det urimelig? Dette sårer meg veldig mye.

Jeg synes ikke det er urimelig, det burde han gjøre. Det kan jo hende at dette ligger inne på pc-en hans og han har glemt at han har det der fortsatt, om han vet at de er der og titter på det enda så hadde ikke jeg likt det heller. Det er ikke noe moro for deg og jeg mener at det beste i denne situasjonen er om du forteller han hva du vet. Si det som det er- at du fant det ved en tilfeldighet og du er veldig såret over dette.

Det er alltid best å ta ting opp i stedet for å la det være noe du holder for deg selv, for det er i hvert fall ikke bra. Hei, jeg og dama prøver på analsex men hver gang jeg putter penisen inni henne, pleier hun alltid å skyve meg bort siden det gjør vondt. Hva skal jeg gjøre slik hun ikke får vondt? Er det helt normalt at det skal gjøre så vondt?

Det gjør vondt om hun ikke er klar, du kan jo tenke deg selv hvordan du ville gått fram om du selv skulle hatt noe bak så prøv å være mer forsiktig neste gang. Jeg tror jeg skriver dette hver gang, men jeg må gjenta meg: Når hun skyver deg vekk er det et stort tegn på at hun ikke vil eller er klar så la henne ta initiativ til det neste gang så du vet han hun er med på leken, du kan også la henne føre an å bestemme tempoet.

Hei, digger spalten din!! Gøy å lese alle tips å råd! Så har jeg et som, da jeg har en litt kinky fantasi. Jeg elsker det at dama mi squirter på meg og føler det aldri skjer ofte nok, har absolutt ikke noe imot kroppsvesker!! Men så har jeg da denne fantasien min om å urinere inne i henne etter sex da gjerne i dusjen men hun er nok litt skeptisk Hva kan jeg gjøre for at hun vil prøve dette? Og hvordan kan jeg forklare for henne uten å skremme henne at jeg ikke bryr meg om at det lukter litt når hun squirter på meg?

Tror nemlig det er grunnen til at det ikke skjer så ofte elsker virkelig å få henne all over me!!! Og ja, hvordan kan jeg få henne til å squirte mens jeg slikker henne? Blir veldig glad for svar!! Det er helt vanlig å være litt skeptisk til å bli tisset på- og særlig inni seg selv!

Om du spør og hun vil prøve så er det ikke farlig, gjør det i et badekar eller i dusjen så slipper dere stresse med søl. Om hun ikke vil prøve det så er det helt forståelig så da får det være en fantasi du har og heller fokusere på at hun skal squirte- det er en vinn-vinn situasjon for dere begge.

Siden hun har gjort det før så vet du at hun kan det og da vet hun “oppskriften” best selv, den kan variere fra person til person hvordan man oppnår det- om man er så heldig at man kan det. La henne vise deg hennes måte og fortell henne hvor mye du elsker å gjøre det, det er jo bare et stort pluss for henne om hun får det som hun vil på den fronten så ofte som mulig. Jeg har møtt en dame som er en del eldre enn meg, og har noen spørsmål rundt dette.

Hun er 40, og altså 15 år eldre enn meg. Vi kommer fra samme sted, og vi har vel visst hvem den andre er siden jeg var tidlig i tenårene.

Jeg må legge til at det selvsagt ikke har vært noe seksuelt mellom oss før nå. Etter å ha studert, og bodd borte noen år, har jeg nylig flyttet tilbake. Jeg traff tilfeldigvis denne damen nå nylig, og vi kom i snakk. Det endte med at vi begynte å førte, og har hatt to av hva jeg vil kalle stevnemøter.

Foreløpig har hun "bare" sugd meg, men jeg nøt det virkelig, begge ønsker å ha sex sammen. Hune tar veldig godt vare på seg selv, og har en veldig flott kropp, og står ikke tilbake for de på min egen alder som jeg har hatt sex med tidligere.

Her kommer spørsmålet inn. Eller skiller voksne damer seg ikke særlig fra yngre på dette området? I tillegg hater jeg enattsopplegg, og ønsker å bli kjent med en kvinne før vi har sex. Jeg har derfor bare hatt en håndfull partnere tidligere. Jeg liker damen det er snakk om her.

Jeg vet at hun også liker meg, og det er gode muligheter for at det kan bli noe fast mellom oss. Som sagt er denne damen veldig pen, og har en fantastisk personlighet. Jeg bryr meg ikke noe om aldersforskjellen imellom oss. Det jeg lurer på er hvordan samfunnet rundt oss vil reagere på dette. Hva venner og familie vil si er en ting, men jeg tenker mest på hvordan samfunnet generelt reagerer på forhold hvor kvinnen er eldst. Det har jo ikke vært uvanlig at mannen kan være eldre enn kvinnen.

Hvordan tror du at man kommer til å reagere på at det er motsatt. Det er tross alt 15 år mellom oss, og jeg er bekymret for hvordan det reageres rundt dette. Det er helt “normalt” og godtatt at mannen kan være en god del eldre i et forhold og folk stusser ikke på det, men det blir plutselig noe annet om saken er omvendt. Og det synes jeg er veldig rart, for det har jo faktisk ingenting å si!

Men slik er det når noen skiller seg litt ut- folk snakker. Men er det så mye å bry seg om? De får jo ikke sagt så mye negativt heller om du ser det på den siden, eneste de får sagt noe på er alderen, men hva så?! Dere må nok regne med litt kommentarer på det, men slike ting vil nok roe seg betraktelig etter en liten stund da det er noe annet folk kan snakke om.

Det er ditt liv så ikke tenk på hva folk du ikke kjenner kan komme på å tenke om det, det betyr jo ingenting for deg og dine følelser. Har dere det bra så overvinner det alt. Når det kommer til sex med en eldre kvinne så vil jeg si det bare er en fordel for deg.

Man blir mye tryggere på seg selv jo eldre man blir og har mer erfaring. Man føler seg mer vel med seg selv og klarer derfor å slappe mer av og hun er nok heller ikke redd for å fortelle hvordan hun liker det. Så der er det nok bare å glede seg. Hei, og takk for en fin spalte! Er i ett godt samboerskap som jeg har lyst å fortsette å være i, vi har to flotte jenter sammen på 6 og 10, og han er virkelig den eneste mannen jeg vil ha. Da vil hun bare bli mer og mer våt. Jeg og kjæresten min har vært sammen i over et år nå, og sexen er helt perfekt.

Jeg kunne ikke bedt om en bedre sexpartner. Han utfyller meg helt, og har aldri opplevd sex på den måten. Vi liker det hardt og rått, og gjerne litt frekt. Nå vil jeg gjerne ha meg han med på litt mer frekkere ting som dildo og latex.

Å utforske er helt til topp: Eller skal jeg bare overraske han og se om han liker det? Det er ikke alt man trenger å spørre om, så du kan gjerne overraske han med det. Jeg er ganske så sikker på at han kommer til å like det!

Jeg sliter veldig mye med svie i underlivet etter sex, men det er bare når han kommer inni meg. Det gjør så vondt at jeg ikke klarer å sitte og må kjøle det ned, det kan vare opptil 1—2 timer. Jeg har prøvd å behandle for sopp men det utgjør ingen forskjell.

Har du noen forslag om hva det kan være? Hvis du ikke er blitt ordentlig våt før dere har sex så kan huden nedentil bli sår eller få små rifter, kommer det i kontakt med sperm så vil det svi siden det er salt og det kommer i sårene.

Prøv å bruke lengre tid på forspill slik at du blir våt nok og kjøp glidemiddel dere kan bruke under samleie, det vil hjelpe. Om det ikke hjelper og det kun svir når han kommer inni deg kan det faktisk være at du er allergisk mot spermaet hans, det er sjeldent, men det forekommer. Da må du i så fall ta det opp med legen din og han kan sjekke om det er der problemet ligger. Jeg er en gutt på 26, som lurer på en ting — hvordan får jeg dama til å sprute?

Jeg har nemlig hørt at alle jenter kan sprute dersom man bare gjør det på rette måten, men hun jeg holder på med nå blånekter for at hun er i stand til det. Jeg har hatt sex med andre jenter, som har sprutet under samleie, men er ikke sikker på hva jeg eller hun gjorde for at det skulle skje — og om det bare var tilfeldig, eller om alle jenter gjøre det?

Og hva må man gjøre for at det skal skje? Noen forskere sier at alle jenter er i stand til å sprute, andre mener at ikke alle har den evnen. Nå er jeg usikker på hvordan dette er forsket på, men jeg tror at det viktigste er at man er åpen for å prøve.

Bruk tunga di på klitoris samtidig som du stimulerer G-punktet hennes. Samle fingrene og massèr området i en “kom-hit-bevegelse”. Jenta kan få en følelse av å måtte tisse når hun nærmer seg en orgasme og det er her mange holder seg igjen for at det ikke skal skje. Men hun må slappe av og godta denne følelsen fordi hun kommer ikke til å tisse på seg!

Går det ikke denne gangen, kan det skje neste gang dere prøver. Denne metoden er ikke garantert at man får en sprutorgasme, men man får uansett en “vanlig” en og det blir jo litt vinn-vinn uansett for henne. Jeg har bare et lite spørsmål. Når jeg og kjæresten har sex, må jeg bestandig stimulere klitoris for å oppnå orgasme. Men er det noe jeg kan gjøre for å oppnå en vaginalorgasme? Det kan kjennes ut noen ganger som om det er rett før jeg kommer vaginalt, men den følelsen blir liksom aldri "fullført".

Har du noen råd? Eller er det bare noen kan, og andre ikke? Å stimulere klitoris er den letteste måten for oss jenter å oppnå orgasme, men for å få vaginalorgasme må du gå litt bort fra og bare fokusere på klitoris. Du har merket at du har vært i nærheten av å få det så når den følelsen kommer igjen så må du signalisere til partneren din at han ikke må gi seg med det han driver med. Forsøk deg med en vibrator på egen hånd, hold deg unna klitoris og kjenn etter hvor og hvordan du liker det, det tar tid for å lære seg god sex, men det er fort gjort om du bare vet hva kroppen din trenger.

Jeg og samboeren har vært sammen i snart fem år og for noen måneder siden fikk vårt første barn sammen. Det var helt fantastisk, men etter fødselen har vi kun hatt sex et fåtall ganger!

Jeg har virkelig prøvd alt fra romantisk middag, storbyhelg, til massasjer, men ingenting har skjedd. Har prøvd å ta det opp med ham, men han vifter det vekk og sier at det ikke er noe problem og at ingenting er galt. Jeg skjønner jo selv da det kan ikke stemme, ettersom vi hadde et meget aktivt og sprudlende sexliv før vår lille datter kom til verden.

Jeg har også trent beinhardt for å komme meg tilbake til «matchvekt» som jeg hadde før graviditeten. Jeg begynner virkelig å bli bekymret! Jeg forstår godt at du er bekymret. Det er som regel mannen som klager over for lite sex etter en graviditet, men du gjør alt riktig på de punktene virker det som. Siden dere har hatt et veldig bra sexliv helt fram til deres datter ble født så er det jo en grunn til at det ikke er slik lenger. Du må snakke med han og få han til å åpne seg for deg.

Dere har vært sammen såpass lenge at han burde føle seg trygg nok til å fortelle deg alt. Det er nok noe som plager han. Fortell han at han kan si alt til deg, ikke kritiser han, men få han til å forstå at det sårer deg at han aldri vil ha sex med deg lenger.

Vær ydmyk og lytt til alt han har å si. Hvor for fort er det "vanlig" at det går for gutter under sex? Det hender ofte at jeg kommer etter 3—5 minutter med intens sex. Hva som er vanlig er opp til hver person å bedømme. Det viktigste synes jeg er hva som blir gjort i løpet av den tiden dere har sex. Det er bra du har troen på deg selv i senga og anser deg selv som flink. Sannheten er dog at dersom vi jenter blir godt nok tilfredsstilt under forspill, så er det helt greit at mannen kommer fort.

Da har vi kost oss uansett og begge får det de vil. Så om de sitter igjen med en kjip følelse så har de kanskje ikke fått det som de liker det?

Kommunikasjon er veldig viktig når man har sex. Det finnes ingen fasit på hvordan man skal ha deilig sex og hvor lenge. Alle er individuelle og med forskjellige behov. Derfor kan en ting som funket bra på din forrige partner ikke være det rette for din nye. Om du vil holde ut lenger så stopp når du merker at du nærmer deg orgasme og bytt stillinger.

Jeg lurer på om du har noen tips til meg innenfor vibratorer? Dette er nytt for meg, så vet ikke helt hva jeg skal starte med. Det finnes utallige leketøy i ulike former, størrelse og design. Kondomeriet har et veldig bra utvalg. De har også en nettside så du slipper å gå innom butikken og handle, noen mange synes kan være litt flaut.

Netthandel er jo perfekt for slik. Du kan se over alt du har handlet og det blir sendt rett hjem til deg. Så sjekk det ut og du vil garantert finne noe du liker.

En anbefaling er en såkalt G-punkts vibrator. De har mange å velge mellom og det er virkelig noe enhver jente burde ha!

0 Replies to “Sex leketøy ann mari olsen naken”