Massasje tips massasje jenter

massasje tips massasje jenter

Sooooom er en vanlig massasje? Nei, intime områder er selvsagt lov, men en proff erotisk massasje inneholder minst en halv time "vanlig" massasje først, og når en fyr her snakker om å "gnikke muffa" så er det en type språk og fordommer som viser at fyren ikke har skjønt et pip.

Erotisk massasje for kvinner - Seksualitet - Kvinneguiden Forum. Typen er selvsagt med på dette, går ikke bak ryggen på han, han er like interessert i at jeg skal ha det bra, som jeg er interessert i å ha det bra selv.

Sto et interessant tips i den gamle tråden, skal sjekke den nærmere, høres jo supert ut dette da! Var i alle fall ikke bare "5 minutter og så rett på", jeg var med fordi jeg ikke tok sjansen på at hun dro hjem til han alene, men det var helt straight og ikke noe tull. Enig med de som skriver at hvorfor skal det være forskjell på damer og menn på dette feltet? Trenger jo ikke være dønn forelsket for å nyte en kroppsmassasje som er litt mer enn fysioterapi, men uten at det av den grunn blir full rulle i sengehalmen!

Og; da vi kom hjem etter massasjen hadde vi den beste natten på lenge, så dette var en win-win situasjon for både henne og meg!

Ble noe feil her, så jeg prøver på nytt, klarte ikke å linke til innlegget, så jeg kopierer det inn her:. Det er bare å stikke på de thai-stedene og spørre. Har ikke prøvd det her i norge, men i thailand gav de blanke i om du var mann eller kvinne, og mange av dem var ivrige på å selge ekstraservice til kvinner også.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account?

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Erotisk massasje for damer? Sign in to follow this    Followers 0. Erotisk massasje for damer? AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted February 9, Share this post Link to post Share on other sites.

Report post  ·  2. Er det sånn at du vil at noen skal gnukke muffa di? Report post  ·  3. Bør jeg bruke massasjeolje? I så fall, har dere tips til hvilken jeg bør bruke? Jeg beklager hvis det er et dusin av andre slike tråder.

Jeg har gjort et raskt søk, men fant ikke noe da Så Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer.

Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Startet av meg , Logg inn for å svare. Tenk at så få ord kan endre så mye. Tenk før du snakker! Bruk fingertuppene til og trykke ned, men ikke for hardt.

massasje tips massasje jenter Så beveger du det i en sirkel på en måte, viss du skjønner hva jeg mener. Skrevet Desember 28, Det blir for mye for den som får den gode servicen. Jeg har gjort et raskt søk, men fant ikke noe da Så Kunden blir massert med hele kroppen.

Categories: Pornofilm Finnsnes

0 Replies to “Massasje tips massasje jenter”