Trekant med kona sex posisjoner

trekant med kona sex posisjoner

En ting er å ha sex med flere når man er single,men i et parforhold?? Mulig det funker for noen,en stund Og det vil bli sjalusi,følelser og drit Må man ha en tredje person for å ha et spennende sex-liv??

Er det ellers så dødt,liksom?? Jeg synes det er mer sykt å sitte der på sin høye hest og kalle andre for syke fordi de tenner og liker andre ting enn en selv, og selv stort sett velger hvordan man skal leve sitt liv. Og hva vet vel du om det er ødeleggende, om du aldri har prøvd? Hva vet vel du om hvilke følelser man får i en sånn situasjon hvis du aldri har vært der?

Altså, folk er nå forskjellige, og reagerer forskjellig på forskjellige ting, så la nå andre få lov å gjøre som de vil så lenge det ikke går ut over deg! Det blir en sykere verden av at folk som deg feks vet bedre enn meg selv hva som er best for meg og mitt forhold. For al del,gjør som du vil!

Skal ikke blande meg i det Men at moralen er synkende i samfunnet er vel liten tvil om. Du kan vel ikke legge under en stol at måten vi lever på,er med på å ødelegge forhold. Man tester fler og fler grenser,til slutt er det ingen fler å teste. For NOEN funker det å blande inn en eller to eller hvor mange du enn vil i et forhold.

Men alt av undersøkelser og sunn fornuft tilsier at det får de fleste er ødeleggende. Man vet ofte ikke hva man går til,kan man vel si. Jeg har ikke erfaring med det nei,ikke fordi jeg er spes prippen av meg,men for at jeg mener at er man sammen,så er man sammen.

Hadde jeg villet ha sex med noen andre,hadde jeg forblitt singel og gjort som jeg ville,uten tanke på å kunne såre noen. Sitter ikke på "min høye hest"som du sier Det er som regel ikke som man tror i fantasiene. Jeg synes det å kalle andre mennesker for syke pga det de gjør bak "lukkede dører" er å sitte på sin høye hest, men det er nå min mening -selv om du ikke føler du sitter der: Det er jo en annen ting at ting kanskje ikke alltid er som i fantasiene, men det får nå folk finne ut på egen hånd uten at andre skal komme å fortelle en hvor umoralsk det er.

En annen ting er at jeg tror ikke det nødvendigvis kun er hva vi gjør på soverommet som er ødeleggende for forhold, det er mye annet som spiller inn. Jeg tror ikke det ødelegger noe som helst dersom kommunikasjonen er god og man kan stole på hverandre, og at man alltid er ærlig og forteller hva man føler.

Men, vi kan ikke alle være enige -vi får bare være enige om at vi ikke er enige. Det ER et signal på at det er noe "skurr" når man trenger å dra inn 3. Tro meg,jeg har levd i maaange år,og vært på begge sider,både i parforhold,trekanter,og gifte kvinners elskerinne JA,jeg er kvinne. Fantasier i hodet er nå EN ting,men av og til kan bare det å snakke om det til partneren være nok til å skape et lite usikkerhetsmoment: Jeg er ikke i en posisjon til å dømme noen,vil heller bare gi et råd om at det er nok oftere de "fantasi-forsøkene" ender i noe som ikke fører deres eget forhold fremover i alle fall.

Og jenter her som høres ut som dere er deres egne menns "sex-slaver".. Om det er kjærlighet og likeverdighet og respekt for hverandre dere bygger på,så finnes det så mange måter å uttrykke dette på.

Og det er ofte de små tingene i hverdagen,oppmerksomhet,se den andres behov for nærhet og ømhet og små kjærtegn i hverdagen. Og tro meg,etter en hel del studier av hvordan et kjærtegn ,klapp på ryggen,en hånd som stryker over en nakke eller arm også utendørs,er ganske avslørende på hvordan det forholdet egentlig er. Finnes utolig mange menn som legger en arm rundt dama når de er midt i en folkemengde,for å vise: Men gjør han de samme tingene når dere går en tur alene i skogen?

Og om den ekte kjærligheten og nærheten er til stede i alle de små tingene i hverdagen,da tror jeg at garantien for et godt sexliv er der også. Får vel legge til at jeg er i et trygt,langvarig,godt og stabilt.. Det er kun forhold med en sterk trygghet og harmoni paret i mellom, og med sterke å fine følelser, som mestrer det å delta i trekant en gang i blant.

Det er de små-shaky forholdene som får problemer i etterkant. De harmoniske og velbalanserte parene bruker GOD tid på prosessen fram til sin første trekant, slik at alt er "avklart" på forhånd. Kameraten min fikk så en sugejobb før vi byttet plass. Flere stillinger ble prøvd og vi byttet jevnlig på å knulle henne. Til slutt stod vi gutta side om side og kom i munnen hennes samtidig.

En vakker dag håper jeg på mff-trekant. Ettersom du aldri har hatt trekant selv, så trenger du ikke å spekulere i hvordan en trekant bør være.

Å, jeg har så lyst på trekant! Noen som blir med? You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Dere som har prøvd trekantsex » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 3. Guest Nysgjerrig   0 0. Report post  ·  1. Posted August 7, Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Guest "gjest"   0 0. Report post  ·  3. Skal man være med på en trekant, bør man være gjesteartisten.

Report post  ·  4. Posted August 7, edited. Report post  ·  5. Sant, den går også an. Guest Stine   0 0. Report post  ·  6. Posted August 8, Report post  ·  7. AnonymBruker   Report post  ·  8. Andre gangen så fingra vi hverandre litt mens den andre pulte. Og klinte litt innimellom. Skulle gjerne ønske at jeg fikk gjort litt mer med hun jenta, men som sagt så var vi fulle begge to, og begge gangene skjedde det bare sånn tilfeldig egentlig Så jeg turte liksom ikke prøve meg på henne xD Kunne gjerne tenkt meg å 'showe' litt for gutten xD det var samme jenta begge gangene btw.

Report post  ·  9. Grenser som hun antagelig aldri ville trådt over, hvis hun var i psykisk balanse. Finnes vel ingen manual eller guide for hvordan takle vonde opplevelser, og her var det mange ukomfortable ting på en og samme tid. Men som du sier, du kan ikke forandre på det Men klarer du å legge det bak deg, nærmest velge å ikke la dette plage deg.

Så må du finne ut om du virkelig elsker henne, og ikke minst om hun elsker deg Hvis ja, så kan valget være enkelt. Med mindre hun er veldig nysgjerrig på ulike sexuelle opplevelser og "ønsker" dette, og du ikke er skrudd sammen på samme måte.

Da blir det vel umulig å fortsette vil jeg tro. Og selv om dere skulle være enige, så er det vanskelig å forandre sine egne følelser selv om en ønsker det. Man må virkelig være enig med seg selv i kropp, sjel og sinn for å kunne "overtale" følelser, og selv da vil det kunne ta lang tid. Hvis en ikke lenger har gjensidig respekt, tillit og kjærlighet i forholdet, så blir det vanskelig tror jeg.

Som flere av dere så langt sier selv så er det vanskelig å si noe som helst konkret om dette. Men jeg setter stor pris på de innleggene dere har kommet med. Det føles veldig bra å lese flere tanker rundt dette og på en måte fått bekreftet ting som jeg er enig i, så vel som jeg kan avkrefte ting som jeg føler ikke stemmer for min situasjon med henne.

Jeg har ikke gjort noe valg på hva jeg kommer til å gjøre. Jeg tenker at jeg kan ta meg god tid, rett og slett bare leve og føle litt en stund fremover. Jeg ønsker ikke å gjøre noe drastisk og spontant basert på plutselige og sterke følelser. Da risikerer jeg å kanskje såre oss begge  enda mer. For å gi dere litt svar, når det gjelder henne så vil hun bare at ting skal være som før. Hun angrer veldig, og de ganger  vi snakker om det legger jeg merke til at det er vondt for henne. Og hver gang ber om hun om at vi kan slutte å snakke om det, at hun bare er interisert i å glemme det hele.

Og hun gjør en veldig bra jobb med å glemme må jeg si. Det virker som hun har bestemt seg for at dette var en vond drøm, og ferdig med det. Hun gjør sitt beste, og hun får meg vikelig til å tro på at hun elsker meg og at jeg er den eneste for henne.

Hun gir klare signaler om at hun er redd for å miste meg. MEN, hun preges selvfølgelig av  de forandringene som har skjedd hos meg. At jeg har blitt kaldere mot henne, kortere, stillere og sånne ting. Dette er overhodet ikke måten jeg har lyst til å oppføre meg på, men det er nokk den bitterheten som ligger å gnager i bunn. Jeg tror den sterkeste følelsen jeg bærer preg av er ydmykelsen.

Det opplevdes for meg veldig ydmykende at jenta som sier hun elsker meg, at jeg er den eneste og beste, som jeg er så stolt av, som snakker om at hun vil ha barn med meg, som pusjer meg i mitt arbeid kunne rive den troen bort så raskt.

Og det er vel der hovedproblemet mitt ligger, at selv om hun jobber hardt for å bevise det, så sliter jeg med å tro på henne. Jeg tror ikke lenger på den fantastiske fremtiden vi snakket om. Vi snakket ofte om det før, hva vi skulle kalle barna våre osv. Vi snakker aldri om det nå lenger. Hun merker disse forskjellene og på en måte rives hun ned til samme tilstand. Hun savner meg vilt når vi ikke er sammen, men når vi så møtes igjen virker det som vi begge er helt tomme. Som om vi ikke har noe å gi hverandre lenger.

På hvordan vi har snakket om dette i ettertid er det ingenting som tyder på at dette var noe hun faktisk ville. Hun skjemmes over at det i det heletatt kom fra hennes side. Det var nokk et monster inni henne som fikk overta når hun var ut av selvkontrol pga alkohol. Jeg har altså ikke bestemt meg for noe som helst iforhold til hva jeg skal gjøre, eller om jeg skal gjøre noe i det hele tatt.

Men sannheten er at jeg kjenner hver dag hvordan vi sklir fra hverandre. Og det hele skyldes en enkelt episode, og akkurat det gjør veldig veldig vondt Takk for alle innlegg så langt, jeg kjenner at det hjelper å lese og skrive om dette, jeg får liksom litt orden oppe i hodet mitt. Kom gjerne med mer! Men når du har tenkt og følt og kommet frem til noe, da må dere snakke om det. Ta hele den lange vonde samtalen om det hun vil glemme, det du ikke klarer.

Dersom dere velger å fortsatt være sammen må dere så legge dette bak dere. Jeg skjønner at du ikke kan det helt ennå, men dersom du bestemmer deg for at du vil fortsette forholdet må du bli ferdig med det her. Det er ikke bra for noen av dere å vite at dette kan komme opp igjen når som helst. Det kan ikke bli noe dere fortsatt krangler om om fem år. Tenk og forsøk og føl deg frem - men så må du velge om du vil gi slipp på dette, eller om vil gi slipp på henne. Alle folk er forskjellige, noen er trygge hjemme mens andre er litt mer rastløse.

Det er kanskje bedre å utforske ting sammen, kontra at den ene gjør det bak ryggen påden andre. At konsekvensen blir sliks om her er jo selvfølgelig synd, men man får livserfaring av å utfordre seg selv, man lærer seg selv å kjenne og dermed hva som bør være og ikke være en anna gang. Om dama her var så oppslukt på å gjøre dette hadde hun kanskje oppsøkt andre for å få prøvd det, eller at forholdet tok slutt i sitt søken på spenningen.

At hun sa nei når han begynte å ta på henne er veldig bra, hun synes nok at det var utrolig ekkelt og ubehagelig. Sikkert også derfor hun ikke vil snakke om det. Jeg synes du trenger å være litt mer forståelsesfull ovenfor henne. Jeg skjønner at du er såret, men hun har det, utifra hva jeg leser, det veldig vanskelig hun også. Hun føler seg sikkert dum og ekkel og ydmyket. Og du gjør det ikke bedre for henne. Hvorfor sa du egentlig ja til det? Du var jo da med på det selv. At hun glemmer dette synes jeg tyder på at hun er ganske sterk og gjør et forsøk på å komme seg videre og fortsette sammen med deg.

Dere er jo tross alt en erfaring rikere At hun ikke hadde opplved dette med en annen? Leit å lese hva dere har gått igjennom, og typisk at sånt skjer i påvirket tilstand HUN burde vise større ydmykhet overfor deg, og HUN må tåle at du ønsker å prate om dette, men jeg tror at dere trenger hjelp i denne situasjonen, for den virker veldig låst for dere begge Hva med å prøve kirkens familierådgivningskontor?

Det finnes i hver kommune, bare å ringe kommunen og spørre seg fram Kunne være en fin ting for dama de å gjøre, om hun virkelig vil noe med forholdet. Ja du har all rett til å være egoistisk om dette. Du er heller ikke naiv og pysete om du heller velger å tilgi dette, både oven for henne og deg.

Det gamle vil ikke komme tilbake, uskylden, men dypt inne i dere begge ligger den fortsatt. Og om du skulle bestemme deg for å tilgi så er ikke dette en prosess som er gjort på 2 sek, men som vil ta tid.

Det tar tid å bygge tillitt igjen, både til deg selv ikke minst, og oven for henne. Det kan nok i begynnelsen være lurt for deg å sette noen nye betingelser i forholdet. Som at hun ikke får drikke alkohol, i allefall ikke uten deg, og at hun må moderer seg også når alkohol er inne i bildet samme med deg. Det kan nemmelig være letter å tilgi etter at man har "straffet" vedkommende som har såret en. Dette trenger ikke være en evig betingelse, men en hjelp til å komme videre for deg så om du skulle ta forslaget, så ikke nevn det siste.

Og til dette med tilgivelse. Det er beintøft, og har intet med navitet og pysete å gjøre, det er nok det alle modigste alternativet man kan velge. Så bruk det for alt det er vært, om du skulle velge det Nå når uskylden i allefall er borte, så må nok forholdet bygge på noe annet en den forelskelsen og denne drømmen om den perfekte

Ta selv hånd om klitorisstimuleringen under samleiet. Gode forspill kan - når hun har behov for sterkere eller andre stimuli - suppleres med klitorisstimulering med vibrator eller hånd. Det gir for de fleste den beste sexen, skrev Isachsen allerede i sin første bok, Sex - Ja takk som kom ut i Når jeg anbefaler samleiestillinger er det alltid med tanke på at begge skal kunne nyte, sier hun.

Her er det mer kroppskontakt enn i den klassiske misjonærstillingen. Partenes underliv er helt inntil hverandre. Ved at han rytmisk presser «ned» mot hennes klitoris, og hun tilsvarende presser seg opp mot ham økes sjansen for at hun kan få orgasme under samleiet.

Teknikken har et navn, CAT Coital Alignment Technique , og beskrives ned til minste i detalj på en rekke ulike nettsteder. Disse stillingene stimulerer ikke bare klitoris innenfra, men det er også mulig å stimulere klitoris utenifra samtidig som han støter. I filmen «Woman on top», en av flere filmer som kan inspirere sex-akten , ser vi Penélope Cruz som konsekvent befinner seg øverst i sengen, der hun har den fulle og hele styringen.

Når kvinnen sitter øverst kan hun tilpasse hvordan penis «treffer» skjeden ved å lene seg forover eller bakover, hun kan forandre graden av press på klitoris ved å presse underlivet mot partnerens, og bestemme tempoet. Hun kan for eksempel også stoppe opp og stimulere klitoris, for så å fortsette når hennes nytelse er mer synkronisert med hans. Et annet godt tips er å bruke knipemusklene for å øke nytelsen. Dette er litt av det samme som skjer når man sprer eller tilsvarende samler bena mer under sex.

Da slutter skjedeveggene hennes seg rundt hans penis og gir større friksjon for begge. Skjeden blir også mer følsom, ikke bare fordi den blir trangere, men også fordi god muskulatur støtter det nevromuskulære ledningsnettet, sier Isachsen. Svake muskler, svake orgasmer, er regelen, tilføyer hun. Det er mindre press på mannens penis - han kan vare lenger, og hvis hun lener seg tilbake så det er avstand mellom overkroppene deres er klitoris tilgjengelig.

Hun kan også bevege hoftene sine slik hun vil. Hvis han stopper å støte litt mens hun stimulerer seg selv, øker sjansene for at hun an få orgasme mens han er inni henne. En rus der det som skjer rundt, også med partneren, blir underordnet egen nytelse, sier hun.

Hvis hun lener seg tilbake så det er avstand mellom overkroppene deres er klitoris tilgjengelig. Et annet tips som er nyttig for noen par, er at han støter dypt nok til at livmorhalsen hennes blir stimulert. Ikke alle kvinner synes dette er deilig, det vanlige rådet til menn er faktisk å ikke støte dypt fordi det kan gjøre vondt for henne. Men, det er likevel et betydelig antall kvinner som får orgasme på denne måten.

De kan gi smerter, særlig om hun ikke har tent eller har så slapp bekkenbunnsmuskulatur at skjeden blir for kort. For noen blir den så kort at livmorhalsen kan sees i skjedeåpningen. Heldigvis kan bekkenbunnstrening avhjelpe også dette, sier Isachsen, som har konstruert bekkenbunnstreneren VagiFlex. Trykk her og følg oss på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Her er de ekte filmsex-scenene. Kjapp håndjager gir trøbbel med tidlig sædavgang.

Dette funker bedre enn porno. Ekspertene Gro Isachsen er leder og faglig ansvarlig for Klinikk Sexologen og sexolog. Se flere saker fra: Får du følelser eller ønsker en kjæreste av samme kjønn er du heterofil eller eventuelt bifil. Hadde vel alle kombinasjoner: Vi kom begge i munnen hennes. Jeg mener ikke at jeg tenner på jenter, det gjør jeg ikke.

Men det hadde vært litt spennende å ha trekant med ei jente til og en gutt. Vet ikke om jeg tørr da, men det hadde vært litt spennende. Men trekant med to gutter sier jeg ikke nei til om jeg får muligheten. D kan oppstå mye sjalusi som man ikke er forberedt på om man er i et forhold og tar med seg en 3djepart Jeg og en kamerat var på bytur midt i uken, og når det stengte på byen slo det oss at vi skulle invitere oss selv på nachspiel hos ei felles venninne.

Så vi reiste hjem til henne, banket på vinduet og ble sluppet inn. Vi hadde våre baktanker med å besøke henne og det viste seg at hun var med på leken.

Hun sugde meg mens kameraten min fingret og slikket henne, så stilte hun seg på alle fire og jeg entret henne bakfra. Kameraten min fikk så en sugejobb før vi byttet plass. Flere stillinger ble prøvd og vi byttet jevnlig på å knulle henne.

Til slutt stod vi gutta side om side og kom i munnen hennes samtidig. En vakker dag håper jeg på mff-trekant. Ettersom du aldri har hatt trekant selv, så trenger du ikke å spekulere i hvordan en trekant bør være. Å, jeg har så lyst på trekant! Noen som blir med? You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Dere som har prøvd trekantsex » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 3. Guest Nysgjerrig   0 0. Report post  ·  1. Posted August 7, Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Guest "gjest"   0 0. Report post  ·  3. Skal man være med på en trekant, bør man være gjesteartisten. Report post  ·  4. Posted August 7, edited.

Report post  ·  5. Sant, den går også an. Guest Stine   0 0. Report post  ·  6. Posted August 8, Report post  ·  7. AnonymBruker   Report post  ·  8. Andre gangen så fingra vi hverandre litt mens den andre pulte. Og klinte litt innimellom.

Skulle gjerne ønske at jeg fikk gjort litt mer med hun jenta, men som sagt så var vi fulle begge to, og begge gangene skjedde det bare sånn tilfeldig egentlig Så jeg turte liksom ikke prøve meg på henne xD Kunne gjerne tenkt meg å 'showe' litt for gutten xD det var samme jenta begge gangene btw.

Report post  ·  9. Report post  ·  Det er ikke alle jenter som er biseksuell.. Guest K-pax   0 0. Guest Gjest   0 0. Jeg har hatt MMK trekant. Posted August 9,

Trekant med kona sex posisjoner -

Så det er bra feil av dere å påstå at de med solide forhold fixer dette. Kan du gi meg noen tips på hvordan jeg bør håndtere utviklingen jeg er redd for at mitt og kjærestens samliv tar? Report post  ·  3. Kåtskapen brer seg i kroppen, og mens hun knar brystene med den ene handa så glir en finger langt inn i den våte sprekken der nede. Her er de billigste forbrukslånene. Jeg lot hånda gli opp og ned pikken hans og hadde så lyst til å suge han. Jeg er sammen med en gutt som er et par år eldre enn meg. Må jeg virkelig bli ett rasshøl for å få meg en kjæreste? Hold også igjen litt, merker vi at en gutt er helt desperat etter å få seg noe så er det rimelig turn off. Hun sugde meg mens kameraten min fingret og slikket henne, så stilte hun seg på alle fire og jeg entret trekant med kona sex posisjoner bakfra.

0 Replies to “Trekant med kona sex posisjoner”