Sex leke vibratorer

sex leke vibratorer

Dette er tøyelige ringer som festes ved roten av penis når den er stiv. Med penisringer som har en klitorisstimulator som enten vibrerer eller pulserer, har man mye å leke med. En slik kan gi henne mer nytelse under penetreringen, og dere har begge hendene frie til å leke og kose andre steder Om dere leter etter litt mer spenning i hverdagen eller om du liker å ta kontrollen kan du jo gi henne en vibrerende stringtruse. Vibrasjonen ligger mot klitoris og blir kontrollert ved hjelp av en trådløs håndkontroll - som partneren selvfølgelig styrer.

Trusen kan jo for eksempel brukes når hun er på shopping; om du mener hun bruker for lang tid i kosmetikk-avdelingen skrur du på vibrasjonen Hun vil garantert betale det hun skal ha og komme kjapt ut til deg igjen, med et lurt smil om munnen.

Prøv den også når dere er på restaurant sammen og nyter en bedre middag. Det er liten tvil om hva som vil skje når dere kommer hjem! Den stroppes på, sitter på plass og gir henne sensasjonelle rytmer på klitoris. Eller trenger dere bare litt ekstra for å bryte rutinene? Hvorfor ikke introdusere et erotisk spill? Det finnes sexy kortspill, terninger som viser hvilke stillinger man skal ta i bruk og ikke minst spennende brettspill.

De fleste som har spilt disse mener at de ikke får spilt helt ferdig. Rett og slett fordi man får så mange gode tips og triks at man ikke har lyst til å slutte med det man holder på med Lystspillet er et veldig godt valg, med dette spillet man også leke med tanken på å ha sex med flere. Her kan nemlig personer spille sammen!

Det kan være hyggelig sengelektyre Leketøy og hjelpemidler for å øke den seksuelle nytelsen er ingen moderne oppfinnelse. Det som trolig er den eldste dildoen som er funnet, dateres Men materiale og teknologi er blitt utviklet, heldigvis. Slike hjelpemidler er ikke, som enkelte tror, kun brukt av de single. Rundt en av fire opplyser at de har sexleketøy som en del av samspillet med partneren. Og vi bruker penger på det: En helsegevinst er det også — kvinner rapporterer om større nytelse, mens menn som har jevnlig sex reduserer risikoen for hjertelidelser, slag og diabetes.

Men hva er de fem vanligste leketøyene vi benytter oss av? Howstuffworks har undersøkt, og her er listen:. Bind for øynene eller håndjern. Billig og enkelt, og kan praktiseres de fleste steder. Rundt 20 prosent av de spurte har ved en eller flere anledninger blitt bundet eller bundet fast eller for. Jepp, en falsk vagina. Enten i form av den oppblåsbare stort sett humoristisk brukte , eller en mer praktisk type som flesh light.

For de som liker det mer kreativt, finnes det selvsagt alt fra munn-etterligninger til romvesen-ører formet som en anus. Eksperter advarer mot sexrobot. Enten fordi man trenger hjelp eller fordi man vil holde ut lenger — eller man liker følelsen.

sex leke vibratorer

Sex leke vibratorer -

Noen er blant sex leke vibratorer ment for vaginalt og g-punktsstimuli, andre analt. Trusen kan jo for eksempel brukes når hun er butplugg hard bdsm shopping; om du mener hun bruker for lang tid i kosmetikk-avdelingen skrur du på vibrasjonen En slik kan gi henne mer nytelse under penetreringen, og dere har begge hendene frie til å leke og kose andre steder En helsegevinst er det også. Så man får vel bare forholde seg til tester der ute.

Hva med å anskaffe en vibrator han kan sette på fingeren? På den måten tar den lite plass og blir en naturlig del av sexen. En liten klitorisvibrator er en kjekk rekvisitt som begge kan nyte godt av, ettersom den kan brukes til å pirre alle kroppens erogene soner både for menn og kvinne.

Dette er tøyelige ringer som festes ved roten av penis når den er stiv. Med penisringer som har en klitorisstimulator som enten vibrerer eller pulserer, har man mye å leke med. En slik kan gi henne mer nytelse under penetreringen, og dere har begge hendene frie til å leke og kose andre steder Om dere leter etter litt mer spenning i hverdagen eller om du liker å ta kontrollen kan du jo gi henne en vibrerende stringtruse.

Vibrasjonen ligger mot klitoris og blir kontrollert ved hjelp av en trådløs håndkontroll - som partneren selvfølgelig styrer. Trusen kan jo for eksempel brukes når hun er på shopping; om du mener hun bruker for lang tid i kosmetikk-avdelingen skrur du på vibrasjonen Hun vil garantert betale det hun skal ha og komme kjapt ut til deg igjen, med et lurt smil om munnen.

Prøv den også når dere er på restaurant sammen og nyter en bedre middag. Det er liten tvil om hva som vil skje når dere kommer hjem! Tester er jo tester da og har f.

VGD er jo mange brukere fra hele landet, så skulle tro det var noen som har testet av disse, men skjønner godt at det kan være et litt sensetivt tema å svare på - selv om man er anonym.

Sensitivt å svare på selv om man er anonym? Men kjære deg, du er da på sexforumet, vi er da ikke redde for å snakke om sånt: Ja, tror det kan være det. Det er fortsatt litt tabu å snakke om - og dele egne seksuelle opplevelser,  er litt privat og som mange ikke vil dele - selv om de egentlig er anonyme, så er det ikke sikkert de vil slike private ting skal kunne kobles til nick heller.

Men har ikke fått tilbakemelding på erfaringer i tråd, PM, så da spørs det om det er veldig få som har prøvd den. Synd for meg og andre som lurer på dette produktet. Så man får vel bare forholde seg til tester der ute. Den er jo forsåvidt ganske nye enda, med en splitter ny design som kan virke litt skeptisk for mange, men etter det jeg så i filmen om den, så trur jeg den funker knall!

Vurderer en selv nå! Så du syns ikke det er ubehagelig elns å bruke den samtidig med penetrering? Leste en som sa det måtte litt smøring akkurat der, så gikk det bra, men hva syns du?

We-vibe er faktisk superdeilig, jeg har to favoritter og de er ganske like i formen - men likevel ulike med tanke på at den ene er ego og beskrives som ego og Wevibe'n er deilig for begge. Måtte le litt når jeg leste hva dette var forno, " Du kan også benytte We-vibe når du beveger deg rundt i huset eller går kveldsturen…" står det i linken gitt av Trådstarter.

Det er ikke veldig overraskende, ettersom det blir mindre og mindre tabu å være åpen om sex. Men bokserien Fifty Shades of Grey åpnet nok også flere dører for nordmenn, heldigvis! Bøkene fortalte litt om hvordan man kunne bruke forskjellige sexleketøy, uten at folk trengte å oppsøke informasjonen. Å google «How to use a vibrator» er nok litt flaut for folk, så da er det greit at man kan lese om det i en bok, sier nettredaktør Tonje W.

Ikke overaskende er det ønsket om å piffe opp sexlivet og skape mer spenning på soverommet, som gjør at Ola og Kari Nordmann vil ha sexleketøy. Det sier 9 av 10 seg enige i. I undersøkelsen har respondentene rangert sine favorittleketøy og her er listen over de mest populære lekene, hvor rangeringen er sortert etter hvem som har lest og hvem som ikke har lest Fifty shades of Grey:.

Nordmenn er kjent for å være litt redde for nye ting, og da er det så godt å se at flere og flere utforsker sitt eget sexliv, enten alene eller sammen med en partner.

Jeg og samboeren min liker å leke sammen med leker. Lik oss gjerne på Facebook! Har ikke prøvd den, men hørt veldig my bra om den, og den slår godt an i tester! Vil du lese flere saker fra Side2? Med penisringer som har en klitorisstimulator som enten vibrerer eller pulserer, har man mye å leke med. Sign In Sign Up.

0 Replies to “Sex leke vibratorer”