Kåt kvinne erotiske sex noveller

kåt kvinne erotiske sex noveller

Snorre lurte på om han kunne få komme på hotellrommet vårt og dusje siden han kom rett fra en konferanse. Det var greit siden hotellet lå på veien. I heisen opp fikk jeg løfta på skjørtet til Kari så Snorre fikk sett at hun ikke hadde truser på.

Han glisa bredt da han så det. Vel inne på rommet gikk Snorre i dusjen og Kari og jeg klina litt og kosa oss. Jeg ville hun skulle gå inn i dusjen og suge kuken til Snorre, men det ville hun ikke. Eller hun var for skamfull til å gjøre det. Når Snorre kom ut igjen hadde jeg tatt skjørtet av Kari så hun hadde fitta naken. Snorre klarte ikke å la være å stryke på Kari og selvsagt ga han fitta hennes en del oppmerksomhet.

Kari svarte med å begynne å stryke på kuken hans som straks var stiv som bare det. Hun tok den ut og stakk den i munnen med en gang. Jeg ble fyra opp av å se på dette så gikk dit og tok ut kuken og ga den til Kari og. Hun veksla da på å suge meg og Snorre. Vi kunne ikke drive dette for lenge da vi måtte raske på og gå til klubben. Vel inne på klubben skulle Snorre bestille rom til oss til en time senere. Dette rota han til så enden på visa ble at vi ikke fikk booka noe rom den kvelden. Vi satte oss i kafe avdelinga og ble enige om at vi fikk prøve de åpne tilbudene som var der.

Litt bortom der vi satt På veien tilbake spiser vi nok en gang på gourmet restauranten, men denne gangen sitter vi ikke alene. Tore og kompisen Tom sitter ved samme bord. Hege stiller i en kjole som er litt kortere enn den hun hadde på veien ned, litt høyere hæler og denne gangen uten truse. Hun og jeg hadde allerede før middagen snakket litt om hva som kunne skje, hun fant tanken på å være i sentrum med tre menn spennende, men… Det var vist et stort men.

Hun var litt bekymret for om jeg kanskje skulle syntes det ble litt lite oppmerksomhet på meg, dersom det skulle være med to andre. Hun trodde også at tre av gangen kanskje ble litt mye og at det fort kunne bli slik at en ble sittende å se på. Jeg forsikret henne om at jeg absolutt ikke hadde noe i mot å bli sittende passiv å bare se på henne kose seg med to menn. Faktisk var det en av mine store fantasier. Å se henne bli slikket, fingret eller pult av en mann og suge en annen.

Jeg har jo tross alt vært med på det noen ganger, jeg vet hvor mye hun nyter det. Jeg har sett det mange ganger, men alltid fra en aktiv rolle, hvor det ikke er så enkelt å fokusere på å bare fokusere på det man ser. Å kunne trekke seg litt tilbake, å sitte rolig og se henne nyte behandlingen to menn kan gi henne fra sidelinjen… Vel, det står høyt på listen over ting jeg gjerne vil oppleve. Hun var skeptisk til å begynne med, hun var veldig bekymret for at ikke jeg skulle trives, at hun ville kose seg i en slik setting var hun derimot ikke i tvil om.

Jeg forsikret henne igjen om at jeg ville nyte det. Hun svarte med et «elsker deg» og et vakkert smil. Sekunder senere blir hun tankefull og lurer på om det er noe hun ikke får lov til. Naturligvis ikke svarte jeg, slapp av, kos deg, forfør eller la deg forføre. Og om du ikke vil, så blir det ingen lek i kveld.

Vi MÅ ikke ha sex. Det beroliget henne nok til at når hun kledde seg, droppet hun trusa. Akkurat det, fant jeg først ut litt senere. Til gjengjeld tok hun på et par sexy sorte strømper med blondekant og søm som løp opp langs baksiden av låret. Tore ble sittende ved siden av meg, Tom ved siden av Hege på den andre siden av bordet. Siden hun allerede kjente oss godt, kunne hun tenke seg å ha ham som kavaler for kvelden, er hennes unnskyldning. Han viste seg ganske raskt som en som ikke hadde noen problemer med å styre samtalen og snakket om løst og fast.

Tom fant raskt tonen med henne og de fant ut de hadde den samme interessen for både sjømat og nakenbading. De to er ganske diskré, men etter rett nummer to, kan Tom hviskende informere oss andre om at Dette er en historie om en hendelse fra Kiel båten som jeg syntes er verdt å fortelle om. Vel, det er faktisk to separate hendelser og jeg har valgt å dele historien i to. Vi har booket bord på gourmet restauranten begge veier.

På veien ned er vi nesten alene, når vi ankommer er det kun et annet bord som er opptatt. Der sitter det to karer i dress, begge i midten av 30 årene. De kunne vært brødre, begge ser rimelig veltrente ut og har klippet håret helt kort. De skiller seg ut på alle måter og man kunne raskt tatt de for å være homofile. To menn på tur alene, begge velkledde og alene på en bedre restaurant. I øyekroken kan jeg se hvordan begge lar blikket følge Hege i det hun går forbi på høye heler og en trang kjole som definitivt ikke skjuler figuren hennes.

At de satte pris på kvinnelige former var det overhodet ingen tvil om. At samtalen dreier deres seg om min kone de neste minuttene føler jeg meg trygg på. Maten er fantastisk, matchingen med vinen er stort sett helt topp og selskapet er upåklagelig.

Selv etter 15 år er jeg definitivt ikke lei min vakre kone. Hun har stort sett alltid godt humør, hun overrasker stadig og det skader ikke at hun har kropp som mange 25 åringer kunne missunt henne. Flat mage, en fantastisk velformet rumpe og et brystparti som takket være en god kirurg overhodet ikke bærer preg av å ha ammet to barn.

At hun bruker litt tid på å gå turer i fjellet og gjerne tar en joggetur, gjør jo naturligvis heller ikke ting dårligere. Hun fikk plassen som ga henne utsikten til de to dresskledde, jeg ble sittende med ryggen til. En utsikt hun ikke bryr seg om å skjule at hun liker, hvorfor skulle hun det? At hun har en svakhet for korthårede, dresskledde menn, er en særdeles dårlig bevart hemmelighet. Barnefri, god mat, god vin og alt for lite spennende seksuelle utskeielser den siste tiden, legg de faktorene sammen og summen blir lekelyst.

Jeg greier ikke helt å la være å erte henne, begge er vel litt i overkant av hva hun kan takle? De to er ikke noe problem, men om jeg skal være med også…. Jeg på min side, i min fantasi, har ingen problemer med å se for meg Hege stående på kne med tre stive rundt seg som hun vekselvis runker og suger. Jeg hadde definitivt ikke hatt noe i mot å være en av de tre.

Å ta en liten pause og la de to nyte henne med meg som tilskuer hadde jeg heller ikke hatt noe i mot Bulen på buksa var vanskelig å misforstå, bak den skjulte det seg en ståpikk…. Thomas svarer ikke, han trenger ikke det, hun er godt i gang med å åpne buksen hans og vil uansett straks oppdage sannheten.

Det var ingen sokker å spore, det var ikke engang en truse. Med et smil vipper hun frem en stiv pikk, ertende trekker hun forhuden frem og tilbake noen ganger. Blikket er frekt og begge hendene hennes kjærtegner lemmet hans. Hun har definitivt sine egne meninger om hva den kan benyttes til og spørsmålet er ikke spesielt alvorlig ment. Hun lar seg ikke be to ganger, svaret falt i smak.

Med åpen munn bøyer hun seg frem og gaper over så mye hun klarer å ta i munnen. Thomas stønner svakt og legger en hånd bak hodet hennes, stryker henne over håret og er tydelig fornøyd med situasjonen. Uten videre flytter hun seg så hun blir stående på kne i sofaen. Når det ikke er noen reaksjon å hente fra meg, benytter hun den ledige hånden til å trekke den korte kjolen enda litt lengre opp, så rumpa blir blottlagt. Ingen truse å spore der heller. Thomas stryker henne over rumpa, men anatomien setter sine grenser, armene hans er ganske enkelt ikke lange nok til å rekke helt frem.

Jeg derimot står fritt til å bevege meg rundt. Jeg flytter meg over til de to og stiller meg bak henne. Hendene glir opp langs innsiden av lårene, akkurat nærme nok til at jeg kjenner at hun er våt og klar til å knulles her og nå. Så lett slipper hun ikke unna. Først skal hun få smake både fingre og tunge og først når hun begynner å tigge skal hun få pikk.

Jeg snur meg rundt, blir liggende på ryggen under henne og har perfekt tilgang til hele herligheten. Fingre og hender på rumpa, en tunge som akkurat treffer der den skal. Kroppen hennes beveger seg opp og ned, hun suger Thomas stadig ivrigere, to fingre i fitta og en tunge på klitoris har vist ofte den effekten. Hun viste at hun kom til å få og slo seg tilsynelatende til ro med det svaret, enn så lenge.

Igjen ble jeg lurt, hun trakk seg unna og før jeg egentlig fikk med meg hva hun holdt på med, satt hun skrevs over fanget til Thomas og uten Line syntes åpenbart det har vært nok snakk, hun har garantert lagt merke til at både Atle og jeg er klare for det meste, de tilfeldige berøringene hennes er ikke så godt skjult som hun syntes å tro.

Så for å få ballen til å rulle, reiser hun seg opp og stiller seg med ansiktet mot oss. Vi svarer «ja» i kor. Atle prøver å reise seg, men synker tilbake når hun rister på hodet. Han kremter og fortsetter. Videre ned, til den blir liggende rundt anklene, før hun ganske enkelt skritter ut av den på høye heler. Ertende stryker hun seg over brystene, nedover maven og mellom bena.

At det ikke var truse under, kom ikke som noen overraskelse på noen av oss, hun er ikke den eneste som behersker teknikken med tilfeldige berøringer. Blikket hennes glir fra ham til meg og tilbake, vi er begge fokusert på henne og nyter ganske enkelt synet av en utrolig lekker kvinnekropp. Tilsynelatende tilfeldig flytter hun bena litt fra hverandre og stryker seg over det hårløse venusberget. Fingrene finner veien litt lengre ned, plukker opp litt fuktighet før hun strekker de frem til Atle så han kan smake.

Jeg strekker ut armen, stryker henne over rumpa og forsøker å reise meg, men blir bryskt dyttet ned i sofaen igjen. Hun bøyer seg frem, gir meg et ordentlig vått kyss, før hun gjør det samme med Atle. Den ene hånden glir ned og legger seg mellom bena hans, finner noe og klemmer til.

Så synker hun ned på kne mellom oss Line stryker ham fortsatt mellom bena. Der jeg sitter kan jeg se at det er flere enn meg som har en stiv en. Hun er godhjertet, så hun hjelper ham med å få bedre plass, med stødige fingre får hun åpnet knappene og trekker buksen til side. En riktig så hard kuk åpenbarer seg og med litt hjelp, får hun dratt buksene litt ned, slik at den kommer ordentlig frem. Forsiktig stryker hun over den, før hun griper rundt den og klemmer prøvende.

Smilet viser at hun er fornøyd, men hun lar den være og flytter fokuset over på meg, som allerede har åpnet glidelåsen.

Nina har tatt på seg strømper, strømpeholdere, sko med 12 cm hæler og en kort kjole. Truse har hun droppet, om hun får viljen sin, er det ikke lenge til hun ligger på rygg og da er den uansett bare i veien. Strengt tatt trenger hun ikke kjolen heller, men syntes det er greit å se i hvert fall halvveis anstendig ut når hun åpner døren.

Sånn bare i tilfelle naboene skulle se noe. Vel anstendig er nok litt å ta i, kjolen har så dyp splitt forran at puppene konstant truer med å hoppe ut. Hun husker godt sist Tore og Geir var på besøk, sjelden har hun vært så gjennompult og bare minnene er nok til at det sitrer i underlivet.

Geir med en pikk som er akkurat passe tykk og med en bøy som gjør den perfekt for å treffe g-punktet. Han har vært hennes faste elsker det siste året. Også Tore da, hun har hun truffet kun en gang, men han kunne sakene sine, frekk i kjeften og med en pikk som tilsynelatende aldri var annet enn stiv og minst like viktig, hadde en avslappet holdning til det meste. Hun stryker et par fingre over fitta og syntes nesten det er litt flaut, men minnene og forventningene er nok til at hun allerede er våt.

Der hun sitter å nipper til et glass champagne fra en produsent hun ikke kjenner fra før, men som åpenbart kan sakene sine, klarer hun ikke helt å la være å lure på hva kvelden vil bringe. Som sist hadde hun og Geir utvekslet noen små kinky meldinger i løpet av dagen, inkludert en snapp av pikken til Geir. Jeg får deg til å vente litt til.. Så bretter jeg leppene mine over pikken din, og begynner å suge deg som du aldri har blitt sugd før. Det føles så godt at du kunne kommet allerede, men ikke ennå.

Først skal jeg få knullen jeg fortjener. Først skal vi ha sex. Jeg klatrer over deg, dette er et enormt erotisk øyeblikk. Du ser den fantastiske kroppen min over deg, før jeg senker på på pikken din.

Så spiser fitta mi opp pikken din. Jeg begynner å ri deg med en gang. Nå bryr jeg meg ikke om deg, nå vil jeg ha sex på min måte. Jeg vil komme over deg. Jeg holder på puppene mine, mens jeg bouncer opp og ned på deg. Jeg rir deg så hardt at lårene mine smeller mot dine.

Jeg går av deg, klar til å forandre sexposisjon. Jeg blotter rumpa mot deg, og løfter den i været. Du vet hva du skal gjøre nå. Og det er best at tempoet blir minst like raskt som da jeg red deg. Du er enormt kåt, du var i nærheten av å komme. Og det er det eneste du vil nå. Du tar tak i rumpa mi og setter pikken din i meg, før du knuller meg hardt bakfra. Dette har du lengtet etter siden du så meg. Jeg stønner høyere og høyere. Så kommer det et klynk fra meg, jeg kommer.

Du øker tempoet og jeg stønner mer høylytt enn noen gang. Du klarer det ikke mer, du kommer også. Spermer hardt inn imeg…. Sexnovelle skrevet av Kari. Den beste siden mex sexnoveller, erotiske noveller - Sex Novelle. Den beste siden med sexnoveller, erotiske noveller - DatingMagasi. Your email address will not be published. Receive news updates via email from this site. Notify me of follow-up comments by email.

Kåt kvinne erotiske sex noveller -

Share on Pinterest Share. Begge var kjempe giret, kjente det pirret i kroppen og følte hjerte slå raskere og raskere for hvert sekund. Hun ser på meg, smiler og nikker. Jeg holdt på å pakke ned for å flytte. Så synker hun ned på kne mellom oss Line stryker ham fortsatt mellom bena. Daniel ser mot Mr. Han kremter og fortsetter. Jeg tar hånden din, og kysser den, kysser deg på fingertuppene mens jeg kåt kvinne erotiske sex noveller deg ett sensuelt blikk. Først tror jeg hun har tatt ertingen til det neste nivået, at hun gned seg på kuken hans, men så la jeg merke til det slørete blikket hennes. De måtte opp forholdsvis tidlig for å rekke kurset neste dag. Naturligvis ikke gratis knull sex tøy jeg, slapp av, kos deg, forfør eller la deg forføre. Begge gutta setter seg i sofaen, det gir Nina et valg: Eller om det bare er jeg som vil erte deg litt.

Kåt kvinne erotiske sex noveller -

Det begynte med små smssex sigøyner kostyme, og tidvis en sirkel rundt grøten, som ikke kledde de i det hele tatt. Så kommer jeg til å gli hånden min under buksene dine og runke deg litt « ta meg til sengs med deg»vil jeg viske. Hun sa hun skulle sitte oppe litt lengre, men at hun også skulle ta kveld snart. Hun satt seg på kne og omhyggelig og litt mer nøyaktig enn nødvendig, tok skogsjenta seg god tid til å

Hun klarte bare å nikke til svar, uten å vite om han egentlig fikk det med seg. Brystvortene ble stive i fingrene hans, og hun la henda over hodet når han bøyde seg ned, og la munnen sin om de. Genser og bh ble raskt tatt av, og hun tok imot alt det han hadde og gi, og følte det elektriske i den oppsparte spenningen. Buksa ble ikke fort nok dratt av, og når fingrene så etterlengtet kom inni henne, følte hun orgasmen nesten ville rive henne over ende, der og da..

Skogsjenta stoppet opp, og merket at han stivnet helt. Hun så på han, og han så lettere forfjamsa ut. Hun smilte mot han og sa, «jeg lurte på om du ville møte Henne? Hun satt på sengekanten, og skogsjenta dyttet henne bakover. La seg over henne, og leppene deres møttes. Tungene lekte med hverandre, og hender begynte å føle seg over kroppene. Hun så i sidesynet på lærlingen, der han satt i stolen.

Uten å si noe, men bare et smil, og henda godt plantet på armlenet. Hun satt seg på kne og omhyggelig og litt mer nøyaktig enn nødvendig, tok skogsjenta seg god tid til å Det er sent fredag ettermiddag i slutten av juni, jeg kjører hjemover i fantastisk sommervær etter to dager med harde forhandlinger om en ny kontrakt. Skal hjem til tomt hus, min kone er på langweekend kurs og kommer hjem først mandag kveld. Da kommer jeg på at jeg kanskje kan ringe Vibeke og Karl, de har jo hytte ikke så langt unna på veien hjemover.

Slår nummeret til fasttelefonen på hytta, det ringer og ringer, men ikke svar. Kjører videre og prøver igjen litt senere, da er det Vibeke som tar telefonen «Hallo det er Vibeke» «Hei Vibeke det er Alf jeg er på vei hjemover etter et kundebesøk, lurte på om dere vår på hytta denne helgen og kanskje jeg kunne få lov til å komme innom, det er en stund siden sist nå.

Kari er på kurs, så dersom det passer kommer jeg innom om ca. Vi skal nok få det hyggelig sammen, du finner meg på baksiden av hytta, jeg soler meg, døra er åpen» «Skal jeg stikke innom Polet eller andre steder, er det noe du vil jeg skal kjøpe? Ellers så har jeg det meste og vi kan jo proviantere litt i morgen» Dette var jo litt av en mulighet, en hel weekend med Vibeke, kan nesten ikke tro det er sant.

Snart er jeg fremme ved byen ved hytteområdet, handler som avtalt, pluss det jeg tror vi kan ha behov for, en shorts, et par truser, to T-shirts og et par sandaler. En snau time senere stoper jeg bilen foran hytta, ser at terrassedøra er åpen. Tar med vin og mat, løper opp og roper: Setter mat og vi i kjøleskapet og går rundt til baksiden, oi, der ligger Vibeke og soler seg helt uten en tråd. Hun legger armene rundt halsen min og jeg holder henne rundt korsryggen tett inntil meg, slik blir vi stående lenge, bare kysser og kysser.

Hun rufser i håret mitt og jeg kan ikke holde hendene i ro, de finner fort veien nedover mot den deilige faste rumpa hennes og samtidig som jeg får mitt ene lår inn mellom hennes.

Kjenner konturen av den høye «mus bakken» hennes mot låret mitt, herlig. Tar tak i busken og underbuksen samtidig og visps Han satt og småsov i godstolen denne lørdagen…… Nei, det var på tide å komme seg av gårde til frisøren. Han hadde time klokken Han tuslet nedover i solskinnet, og tenkte på Beate, frisøren som hadde klippen han sist.

Hun var en nydelig liten sak på rundt 25, mørkhåret og med noen store pupper. Og disse puppene hadde han kjent på skuldrene da hun gikk rundt og klippet han forrige gang. Hun hadde luktet så vidunderlig og han kjente at pikken begynte å stivne. Da han kom inn i salongen, møtte han Beate i døren, som svært stresset fortalte at noen i familien var blitt alvorlig syk, så hun måtte kansellere timen.

Hvis jeg snakket med Rita, den andre frisøren som var på jobb, så kunne det jo hende det ble en åpning….. Beate forsvant, og han gikk inn døren. Der kom en kvinne ut fra bakrommet. Det er deg det kanskje? Men jeg kan ikke ta deg før kl 16, etter normal åpningstid. Ganske søt og veldig smilende. Han gikk rundt hjørnet, og inn på puben som lå der. Han trengte en pils. De to timene gikk fort, og han kom tilbake nøyaktig kl Og det var mørkt innenfor.

Typisk, tenkte han, og hadde snudd seg for å gå hjem. Da gikk døren opp, og Rita ropte han inn. Han hørte døren låse seg bak han.

Hun hadde nok en fjernkontroll bak kassen. Som nå hadde tatt av seg frisørforkleet, og viste en yppig kropp. Han fulgte etter henne forbi vaskene og fønerne, og rundt et hjørne. Her stod en enkel frisørstol, som ingen kunne se verken fra salongen eller gjennom vinduet fra gaten. Datt det ut av han. Før han innså hva han hadde sagt….. Han lot tankene fare, lett bedugget av tre raske halvlitere på puben. Det var ikke vanskelig å forestille seg pirrende ting på dette bakrommet.

Han «kom til seg selv» da hun sa: Han lot igjen tankene fare om å «lette trykket», da hun snublet i å frisørstolen og plutselig hang rundt halsen hans. I et par sekunder…. Det er rart hvordan et hanglende forhold kan snu og blomstre opp bare man får snakket ut om ting som ligger og trykker.

Vi er et samboer par midt i 30 årene og har vel alltid vert glade i hverandre. Men som i de fleste forhold kan ting skrante om man ikke har kommunikasjon og snakker ut innimellom. Ting var en periode ikke særlig bra og vi opplevde en liten krise i forholdet. Utrygghet og litt sjalusi begynte å prege oss begge, helt til vi tok oss en lang alvorsprat. Vi trodde begge at vi ville ut av forholdet, men fant fort ut at det var egentlig ingen av oss interessert i så vi bestemte oss for å satse på oss to og det angrer vi ikke på i dag.

Tiden gikk og ting modnet med tanke på hva som hadde hendt. Sex livet blomstret og har holdt seg der. Jeg begynte vel for alvor å skjønne hva hun ville ha på det området. Etter vi hadde vert ute eller på fest, hadde vi ganske hemningsløs sex som overgår samtlige one night stands jeg har vert med på. Vi begge var ganske happy med dette, kanskje spesielt hun.

Den ville sexen gjorde over tid noe med meg og jeg begynte å bli ganske dristig i fantasien min. Hun kunne si mye opphissende når vi hold på og plutselig en gang spurte jeg henne midt i akten om det hadde vert deilig med en virkelig stor kuk og om hun ville ha to samtidig.

Hun stønnet frem et jaaa.. Tanken på dette gjorde meg utrolig kåt og det ville ikke slippe tak i meg heller. Vi snakket først ikke så mye om dette, men første steg i den retning var at hun ville ha en ny dildo og ikke en sånn som vi hadde, den skulle være stoooor. Hun hadde ikke helt turt å si det tidligere, men nå kom det for en dag og vi gikk å kjøpte en seriøst svær sak. Hun spurte om jeg følte meg truet av den, noe jeg ikke gjorde. Den ble plassert på borde og vi var vel begge like spent første gangen for å se om hun klarte å få hele saken inn.

Det gjorde hun, den skled rett inn i den søkkvåte fitta hennes. Må innrømme at jeg ble litt overrasket, mest av alt ble jeg vanvittig kåt av å se henne ri den store dildoen. Det hele endte med at hun ville ha både meg og dildoen i fitta samtidig. Det var helt ubeskrivelig deilig for oss begge og vi kom flere ganger den kvelden.. Tiden gikk og min fantasi begynte å ta helt av. Ble vel mer og mer besatt av å se henne bli knullet av en annen mann med virkelig stor kuk.

Vet ikke hvorfor, da jeg kunne være litt sjalu til tider. Jeg begynte å hinte til henne om trekant og hun trodde først jeg mente med en annen jente.

Da sa jeg det rett ut at Med lette fingre hjelper jeg Trine å trekke dynen av Harald. Sakte og så forsiktig som mulig, for er det en ting vi absolutt vil unngå så er det å vekke ham. Det er jo meningen å vekke ham, bare ikke riktig enda. Sakte glir dynen nedover kroppen hans og avslører et solbrunt bryst og en veltrent mave, før dynen ett øyeblikk henger seg fast.

Jeg kjørte rundt og slapp dem av til det var ei igjen. En bekjent av moren min som skulle noen kilometer utenfor tettstedet. Hun var vel i slutten av åra, var blitt enke for ett år siden.

Da det bare var oss igjen i bilen pratet hun i vei, og hintet med et smil om at hun var alt for mye alene. Jeg hørte at hun var beruset, men ble likevel overrasket da hun la hånda si over mi, som hvilte på girstanga. Jeg kjente duften av tung parfyme i bilen og kikket bort på henne. Jeg likte det lekne blikket i det modne ansiktet som var preget av både litt overdreven sminke og en hyggelig fest.

Litt vampete, tenkte jeg og smilte. Jeg hadde min del av erfaring med damer som var både yngre og eldre enn meg selv, men hadde alltid hatt en spesiell forkjærlighet for damer som hadde levd gjerne mye lengre enn meg, og denne situasjonen pirret meg.

Hun pratet i vei og strøk og fiklet med hånden min. Jeg møtte initiativet hennes, og hun tok plutselig tak i hånden min og førte den inn under den dype utringningen og la den over den store, gamle puppen sin. Jeg kjente at de grove vortene hennes var stive og harde, og at puppene var strammet opp av bh-en.

Hun sukket litt da jeg tok tak og klemte den ene puppen og vorten. Jeg konsentrerte meg om kjøringen, visste ikke hva jeg skulle si og spurte om det var langt igjen. Hun smilte, åpnet øynene og så seg rundt før hun svarte at vi var halvveis.

Så sukket hun høyt igjen. Jeg hadde nå full tenning og var litt usikker på om jeg kunne oppfylle mine egne drømmer på denne måten? Dama var venn av min gamle mor, og dessuten ganske beruset. Til gjengjeld tok hun på et par sexy sorte strømper med blondekant og søm som løp opp langs baksiden av låret. Tore ble sittende ved siden av meg, Tom ved siden av Hege på den andre siden av bordet.

Siden hun allerede kjente oss godt, kunne hun tenke seg å ha ham som kavaler for kvelden, er hennes unnskyldning. Han viste seg ganske raskt som en som ikke hadde noen problemer med å styre samtalen og snakket om løst og fast. Tom fant raskt tonen med henne og de fant ut de hadde den samme interessen for både sjømat og nakenbading.

De to er ganske diskré, men etter rett nummer to, kan Tom hviskende informere oss andre om at Dette er en historie om en hendelse fra Kiel båten som jeg syntes er verdt å fortelle om. Vel, det er faktisk to separate hendelser og jeg har valgt å dele historien i to. Vi har booket bord på gourmet restauranten begge veier. På veien ned er vi nesten alene, når vi ankommer er det kun et annet bord som er opptatt.

Der sitter det to karer i dress, begge i midten av 30 årene. De kunne vært brødre, begge ser rimelig veltrente ut og har klippet håret helt kort. De skiller seg ut på alle måter og man kunne raskt tatt de for å være homofile. To menn på tur alene, begge velkledde og alene på en bedre restaurant. I øyekroken kan jeg se hvordan begge lar blikket følge Hege i det hun går forbi på høye heler og en trang kjole som definitivt ikke skjuler figuren hennes.

At de satte pris på kvinnelige former var det overhodet ingen tvil om. At samtalen dreier deres seg om min kone de neste minuttene føler jeg meg trygg på. Maten er fantastisk, matchingen med vinen er stort sett helt topp og selskapet er upåklagelig. Selv etter 15 år er jeg definitivt ikke lei min vakre kone. Hun har stort sett alltid godt humør, hun overrasker stadig og det skader ikke at hun har kropp som mange 25 åringer kunne missunt henne. Flat mage, en fantastisk velformet rumpe og et brystparti som takket være en god kirurg overhodet ikke bærer preg av å ha ammet to barn.

At hun bruker litt tid på å gå turer i fjellet og gjerne tar en joggetur, gjør jo naturligvis heller ikke ting dårligere. Hun fikk plassen som ga henne utsikten til de to dresskledde, jeg ble sittende med ryggen til. En utsikt hun ikke bryr seg om å skjule at hun liker, hvorfor skulle hun det? At hun har en svakhet for korthårede, dresskledde menn, er en særdeles dårlig bevart hemmelighet.

Barnefri, god mat, god vin og alt for lite spennende seksuelle utskeielser den siste tiden, legg de faktorene sammen og summen blir lekelyst. Jeg greier ikke helt å la være å erte henne, begge er vel litt i overkant av hva hun kan takle? De to er ikke noe problem, men om jeg skal være med også….

Jeg på min side, i min fantasi, har ingen problemer med å se for meg Hege stående på kne med tre stive rundt seg som hun vekselvis runker og suger. Jeg hadde definitivt ikke hatt noe i mot å være en av de tre. Å ta en liten pause og la de to nyte henne med meg som tilskuer hadde jeg heller ikke hatt noe i mot Bulen på buksa var vanskelig å misforstå, bak den skjulte det seg en ståpikk….

Thomas svarer ikke, han trenger ikke det, hun er godt i gang med å åpne buksen hans og vil uansett straks oppdage sannheten. Det var ingen sokker å spore, det var ikke engang en truse. Med et smil vipper hun frem en stiv pikk, ertende trekker hun forhuden frem og tilbake noen ganger.

Blikket er frekt og begge hendene hennes kjærtegner lemmet hans. Hun har definitivt sine egne meninger om hva den kan benyttes til og spørsmålet er ikke spesielt alvorlig ment. Hun lar seg ikke be to ganger, svaret falt i smak.

Med åpen munn bøyer hun seg frem og gaper over så mye hun klarer å ta i munnen. Thomas stønner svakt og legger en hånd bak hodet hennes, stryker henne over håret og er tydelig fornøyd med situasjonen.

Uten videre flytter hun seg så hun blir stående på kne i sofaen. Når det ikke er noen reaksjon å hente fra meg, benytter hun den ledige hånden til å trekke den korte kjolen enda litt lengre opp, så rumpa blir blottlagt. Ingen truse å spore der heller. Thomas stryker henne over rumpa, men anatomien setter sine grenser, armene hans er ganske enkelt ikke lange nok til å rekke helt frem.

Jeg derimot står fritt til å bevege meg rundt. Jeg flytter meg over til de to og stiller meg bak henne. Hendene glir opp langs innsiden av lårene, akkurat nærme nok til at jeg kjenner at hun er våt og klar til å knulles her og nå.

Så lett slipper hun ikke unna. Først skal hun få smake både fingre og tunge og først når hun begynner å tigge skal hun få pikk. Jeg snur meg rundt, blir liggende på ryggen under henne og har perfekt tilgang til hele herligheten. Fingre og hender på rumpa, en tunge som akkurat treffer der den skal.

Kroppen hennes beveger seg opp og ned, hun suger Thomas stadig ivrigere, to fingre i fitta og en tunge på klitoris har vist ofte den effekten. Hun viste at hun kom til å få og slo seg tilsynelatende til ro med det svaret, enn så lenge. Igjen ble jeg lurt, hun trakk seg unna og før jeg egentlig fikk med meg hva hun holdt på med, satt hun skrevs over fanget til Thomas og uten Line syntes åpenbart det har vært nok snakk, hun har garantert lagt merke til at både Atle og jeg er klare for det meste, de tilfeldige berøringene hennes er ikke så godt skjult som hun syntes å tro.

Så for å få ballen til å rulle, reiser hun seg opp og stiller seg med ansiktet mot oss. Vi svarer «ja» i kor. Atle prøver å reise seg, men synker tilbake når hun rister på hodet. Han kremter og fortsetter. Videre ned, til den blir liggende rundt anklene, før hun ganske enkelt skritter ut av den på høye heler.

Ertende stryker hun seg over brystene, nedover maven og mellom bena. At det ikke var truse under, kom ikke som noen overraskelse på noen av oss, hun er ikke den eneste som behersker teknikken med tilfeldige berøringer. Blikket hennes glir fra ham til meg og tilbake, vi er begge fokusert på henne og nyter ganske enkelt synet av en utrolig lekker kvinnekropp. Tilsynelatende tilfeldig flytter hun bena litt fra hverandre og stryker seg over det hårløse venusberget. Fingrene finner veien litt lengre ned, plukker opp litt fuktighet før hun strekker de frem til Atle så han kan smake.

Jeg strekker ut armen, stryker henne over rumpa og forsøker å reise meg, men blir bryskt dyttet ned i sofaen igjen. Hun bøyer seg frem, gir meg et ordentlig vått kyss, før hun gjør det samme med Atle.

Den ene hånden glir ned og legger seg mellom bena hans, finner noe og klemmer til. Så synker hun ned på kne mellom oss Line stryker ham fortsatt mellom bena.

Der jeg sitter kan jeg se at det er flere enn meg som har en stiv en. Hun er godhjertet, så hun hjelper ham med å få bedre plass, med stødige fingre får hun åpnet knappene og trekker buksen til side. En riktig så hard kuk åpenbarer seg og med litt hjelp, får hun dratt buksene litt ned, slik at den kommer ordentlig frem.

Forsiktig stryker hun over den, før hun griper rundt den og klemmer prøvende. Smilet viser at hun er fornøyd, men hun lar den være og flytter fokuset over på meg, som allerede har åpnet glidelåsen. Nina har tatt på seg strømper, strømpeholdere, sko med 12 cm hæler og en kort kjole. Truse har hun droppet, om hun får viljen sin, er det ikke lenge til hun ligger på rygg og da er den uansett bare i veien. Strengt tatt trenger hun ikke kjolen heller, men syntes det er greit å se i hvert fall halvveis anstendig ut når hun åpner døren.

Sånn bare i tilfelle naboene skulle se noe. Vel anstendig er nok litt å ta i, kjolen har så dyp splitt forran at puppene konstant truer med å hoppe ut. Hun husker godt sist Tore og Geir var på besøk, sjelden har hun vært så gjennompult og bare minnene er nok til at det sitrer i underlivet. Geir med en pikk som er akkurat passe tykk og med en bøy som gjør den perfekt for å treffe g-punktet.

Han har vært hennes faste elsker det siste året. Også Tore da, hun har hun truffet kun en gang, men han kunne sakene sine, frekk i kjeften og med en pikk som tilsynelatende aldri var annet enn stiv og minst like viktig, hadde en avslappet holdning til det meste.

0 Replies to “Kåt kvinne erotiske sex noveller”