G punkt vibrator sex spill

g punkt vibrator sex spill

De tekniske informasjonene kompletteres med at den har 2-trinns vibrasjon i pirrearmen, samt venstre-høyre rotasjon i lyststaven. Utseendemessig bør det nevnes at den har en lett bøyd tupp, hvilket gjør den velegnet til å finne og forkjæle g-punktet. Rillene på skaftet pirrer kvinnens innerste, mens de små søte hjertene på den sølvfargede kontrolldelen pynter opp Silicone Bunny, og er en fryd for det feminine øyet.

Vibratoren gir inntrykk av å være et førsteklasses kvalitetsprodukt. Batterirommet, i stavens ende, er lukket med en ekstra tetningsring, slik at vibratoren kan rengjøres under rennende vann. Men la oss nå komme til det dere sikkert venter på. Hvordan glir den inn i den kvinnelige kroppen? Hvor stor er sannsynligheten for å få orgasme?

Jeg kan selvfølgelig bare gi dere mitt personlige syn på alt dette, men jeg håpe i alle fall at mine erfaringer kan være til hjelp når du skal bestemme om denne godsaken skal få flytte inn på soverommet ditt eller ikke. Først vil jeg bemerke at den ligger ekstremt godt i hånda.

Svært myk og samtidig silkeaktig. Det, og det tiltalende utseende fører til at damer får ekte lyst til å teste den. Særlig når man er så nysgjerrig som meg og straks tester høyre-venstre rotasjonene i hånda. Nåja — først må jo batteriene settes på plass. Jeg må innrømme at jeg syntes det var komplisert å få lukket igjen batteridekslet. Problemet var at jeg ikke er så fingernem, og batteridekslet må settes helt nøyaktig på riktig plass, slik at det kan gripe inn i lukkemekanismen.

Men, jeg fikk det til til slutt og så kan moroa begynne. De små kulene som er inni bunnyen, roterer så sterkt, at jeg allerede etter håndtesten var rimelig våt mellom beina. Og godt er det!!! Stavens diameter er ikke akkurat liten, så når den føres inn bør det være fuktig, uansett om fuktigheten skyldes glidegel eller egen saft.

Men så snart det er vått, glir den deilig inn. Og når den først er på plass dypt der inne, så kommer den vidunderlige følelsen av å være helt oppfyllt. Og den følelsen kan jeg bare ikke få nok av. Og dette er altså før jeg har skrudd på rotasjoner og vibrasjon. Jeg kan dermed fastslå at staven passer helt til min kropp, og at den har tykkelsen jeg foretrekker.

Så langt alt bra, med andre ord. Så da gjenstår vel bare orgasmetesten. Hva vil jeg med et leketøy som ikke gir meg høydepunkt? Ikke noe å være bekymret for, den består også denne testen med glans. Antakelig og ikke minst på grunn av de samtidige vibrasjonene per Bunny kiler og rotasjonene i selve lyststaven. Og selv når begge brukes samtidig er lydnivået moderat.

Du trenger ikke bekymre deg for at barna i rommet ved siden av skal våkne. Okay — lystskrik kan ikke utelukkes — det er en annen sak!

De er en sensasjon hver for seg, og begge samtidig er selvfølgelig oppfyllelsen av alle feminine lystdrømmer. Det går så det suser og gir definitivt mersmak! Særlig når tuppen på lyststaven treffer DET punktet dypt der inne — det som ganske enkelt får deg til å eksplodere. Og akkurat det gjør Silicone Bunny. I alle fall for meg. Så alt i alt et vidunderlig sexleketøy som jeg med glede anbefaler, og som ikke skulle mangle i en kvinnes soverom. Av meg får den 5 hjerter.

G-punkt, g-sone, g-spot — mange begrep, et spørsmål: Finnes det eller finnes det ikke? Og hvis det finnes — hvor er det og hvordan finner vi det? Det var gynekologen Ernst von Gräfenberg som på slutten av tallet påsto å ha oppdaget g-punktet, og siden da har millioner av kvinner og menn vært på leting etter denne erotiske skatten.

Det minner litt om det sagnomsuste sunkne Atlantis. Ingen vet helt sikkert om det eksisterer, eller om det hører hjemme i de sexuelle myters land. Noen finner det, andre ikke. Fra tid til annen kan man lese i media: Sexualmedisinere har omtrent like mange troende som ikke troende når det gjelder g-punktet, mens tantrikerne er fullstendig overbevist om at det finnes. Som så ofte, er det heller ikke her det vitenskapelige beviset som teller, for mange kvinner kan rapportere om intensive følelser under stimulering på innsiden av vagina.

Og det er til syvende og sist det det kommer an på. Hva vet vi egentlig om g-punktet? Vi vet ganske sikkert at det ikke egentlig handler om et konkret punkt, men om en sone som omfatter noen kvadratcentimeter. Etter min mening er det dog bare ordkløveri å krangle om det nå er et punkt eller ei sone. Urinrøret hos kvinner er omgitt av de såkalte skene eller paraurethral kjertlene.

Under opphisselse svulmer disse kjertlene opp, og du kan føle dem der de ligger, omtrent tre til fem centimeter fra skjedeinngangen på den fremre skjedeveggen. Og det er der det er: Og det samme gjelder for dette som for alle andre erogene soner: Uten pirring oppstår ingen lystfølelser! Ja, det er urettferdig! Mens menn er opphisset når selve sexen begynner, kommer hos mange kvinner opphisselsen først under sex.

Og det er først da de erogene sonene våkner til liv. Og da våkner også g-punktet. Dette er grunnleggende viten når man skal begi seg ut på leting, for akkurat dette er det dessverre mange som ikke har fått med seg. Misforståelser oppstår fordi man tror at g-punktet til enhver tid, og med det samme, reagerer på berøring.

Når så ingenting skjer, avbrytes letingen og man spør seg som kvinne: Det må da være noe her? Klitoris liker heller ikke å bli berørt overalt og til enhver tid.

Navn, Epost, Kommentar og Karakter må fylles ut. Se over at du har fylt inn alle feltene før du prøver igjen. Få inspirasjon og kunnskap på vår side NyeVibber. Her finner du nyttige artikler, produkttester, noveller, lesernes bidrag og mye mer. Registrer kommentar Christine , Registrer kommentar Vi ønsker å gi våre kunder så mye informasjon som mulig slik at de kan gjøre gode valg, vi blir veldig takknemlige om du kan hjelpe oss med dette. Kvinne Mann Epost publiseres ikke: Om oss - Nytelse.

Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender. Les mer om Nytelse. Alle modeller på denne siden var over 18 år når de ble avbildet. Jeg bruker mitt - hver gang jeg har sex. Klitoris blir faktisk mindre og mindre viktig for meg som nytelses område - siden g-punkte gir minst like mye nytelse og også orgasmer - som t. Mer endorfinkick til hjernen på en måte.

Men føles litt annerledes absolutt. Er sikker på g-punktet har en god del felles nervetråder til klitoris - g-punktet ligger jo rett under klitoris faktisk. Eneste forskjell er at ene del er utenpå klitoris og andre punkt ligger inni g-punkt. Hvilket program var det du så?

Og hvor mange år siden er det? G- punktet er jo i dag lokalisert med et ultralyd apparat og funnet hos en rekke kvinner - men ikke alle. Men hos de som hadde litt tykkere skjedevegg. Så i dag er det ingen UFO lenger skulle jeg tro. Mange kvinner har funnet g-punktet sitt og greid å lokalisere hvor det er nøyaktig- ut ifra kunnskap de har lest om temaet og beskrivelse av hvor det skal ligge. Hjelp, jeg er også veldig ruglete der inne.

Har jeg kjempestort g-punkt? Og hvor hardt må man liksom gni for å få orgasme? Trenger ikke nødvendigvis gni no mot det-selv om det er godt. Bare å kjenne et lite press eller trykk opp mot der er veldig deilig når man er kåt selvsagt! Jeg syns g punktet mitt ble extra følsomt rundt 26 - 27 års alder og helt sykt følsomt etter 30 års alder , da kunne det bli så følsomt - at jeg måtte dytte vekk og ikke orket fortsette samleie like etter jeg hadde hatt orgasme - ble sånn ekkel over sensitiv kiling etterpå.

Men går over etter en stund. Kanskje forde man får sterkere og sterkere drifter og den biologiske klokke begynner å tikke litt mer Ja mulig du har et kjempestort g- punkt - hele området er spesielt godt å kjenne stimulering mot. Så er umulig å treffe feil syns nå jeg. Men - en må være tent og kåt - for å nyte g - punktet og reagere skikkelig positivt på stimuleringen av det - har folka som plages med å finne det noen mentale sperrer kanskje - siden de ikke reagerer positivt - som mange andre?

Jeg blir i hvertfall veldig tent og kåt på å få no oppi der Så er nok blitt vanlig for meg. Og trenger ikke nødvendigvis stimulering av klitoris - for å få utløsning - forde jeg har lært å få det på mange andre måter med g - punktet. Bare lek med det punktet og BRUK DET ofte når du er kåt - så får du nok masse glede av det etterhvert som du blir vant til denne type stimulering.

Som jo er litt annerledes enn klitoris stimulering. Sikkert kjekt å ha en vibrator da: You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Har alle jenter gpunkt? Sign in to follow this    Followers 0. Har alle jenter gpunkt?

Guest Gjest   0 0. Report post  ·  1. Posted March 11, Share this post Link to post Share on other sites. Pialill   Report post  ·  2. Seth   3. Report post  ·  3.

Hva synes du om produktet? Skriv en omtale av dette produktet. Du har glemt å rangere produktet. Gi produktet det antallet stjerner du mener passer: Innlegget publiseres med kallenavnet. Kunne ikke lagre omtale, vennligst forsøk igjen! Har du allerede brukerprofil? Logg inn her Ikke kunde? Det oppstod en feil ved registreringen. Pass på at passordene er like og at passordet består av bokstaver, tall og spesialtegn, minst 6 tegn langt.

Din omtale er sendt til godkjenning, den vil bli publisert innen kort tid. Rabbitvibrator Frenzy rosa 3, stjerner. Frenzy rabbitvibrator er genial og byr på pirrende vibrasjoner som stimulerer klitoris og g-punkt samtidig.

Vibratoren er liten nok til å enkelt kunne være med på reise! Sammenlign Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Butch Cassidy rabbitvibrator 4,5 stjerner. Butch Cassidy rabbitvibrator har alle egenskapene til å gi deg orgasmer på rekke og rad! Rabbitvibratoren har to sterke motorer som stimulerer deg til det ytterste.

Og klitorisvibratoren kan byttes blant de to hettene som medfølger. Julie Rabbitvibrator 4,2 stjerner. Jülie Rabbitvibrator vibrerer heftig med sine hissige motorer. Lykke til med å holde tilbake orgasmen! Fifty Shades Darker rabbitvibrator 4, stjerner.

Rabbitvibratoren Oh My fra serien Fifty Shades Darker er et deilig stykke sexleketøy du ikke vil gå glipp av. Stilrent design med dype vibrasjoner! Panasonic AAA batterier med 10 batterier i pakken. Panasonic leverer kvalitetsbatterier som er tilpasset bruk i sexleketøy med motor, da disse batteriene ikke vil bli for sterke. Vil hun ha noe mer inn, bruk fingrene eller en hjelper.

Gni fingrene eller tuppen av leketøyet mot g-punktet eller gå ut og inn, gjerne i takt med tungen din. Når du etter hvert føler at det er tid for å nærme seg det følsomme klitorishodet, knoppen, toppen, glansen¿ start med å slikke veldig lett til hun signaliserer med kroppsspråket at hun er klar for litt mer press. Noen kvinner liker også å få klitoris berørt gjennom hetten så spør om du liker det når du trekker den tilbake og kommer enda mer rett på «lystknoppen».

Prøv deg fram med ulike teknikker og trykk over og rundt klitorishodet små og store sirkler, opp og ned, side til side, alfabetet, sug og slikk klitoris osv.

Det er heller ingen skam å ty til rekvisitter, som spiselig glidemiddel. For kalde eller varme tungefornemmelser, drikk varmt eller kaldt. Mange liker som sagt å bli penetrert av noe foran eller bak. Bak er en «rumpeplugg» best egnet, men gå uansett aldri fra bak til fram med den samme fingeren eller leketøyet uten å vaske deg eller det først, for å unngå infeksjoner.

Selve orgasmetriggeren, selv om man skal være ekstremt forsiktig med å generalisere! Fast berøring og gjentatte bevegelser fungerer for svært mange, men like fullt raske og sporadiske bevegelser.

Bygg uansett opp hastigheten og trykket gradvis etter hvert. Husk også at selv om hun stønner, betyr det ikke nødvendigvis at du skal sette opp farten. Det finnes en masse avanserte tungeteknikker, men vi tar ikke for oss alle disse her. Sjekk også ut steg for steg-guiden på cunnilingus.

Stillinger for oralsex, finner du her. Kvinnekjønnet, slik en mann ser det fra utsiden, består i hovedsak av de utvendige delene av klitoris, klitorishodet man snakker også om klitorishetten , klitorisforhuden, vulva, urinrørsåpningen, de ytre og de indre kjønnsleppene og vagina- eller vaginalåpningen. Stimulering av klitorishodet, - toppen eller -glansen, det lille håndtaket på «ønskekvisten» klitoris er som en Y , er en av de beste måtene å hisse opp hele klitoris.

Kvinner har i likhet med menn også en følsom frenulum, rett under klitorishodet der de indre kjønnsleppene møtes. U-punktet, det ytre området som omgir urinåpningen.

Akkurat som hos mannen er dette følsomt for berøring og kan være en uoppdaget erogen sone for henne. For noen kvinner er stimulering av dette området en forutsetning for orgasme. Når kvinnen er opphisset og delene rundt åpningen svulmer, er hun ekstra følsom i den ytterste delen av vagina.

Anus er faktisk en integrert del av kvinnens genitale nytelse og til og med orgasme siden klitoris er som en Y, med forgreininger på hver side av skjeden og mot analen. Mellomkjøttet perineum er området mellom vaginalåpningen og anus. Som alt erektilt vev som fylles med blod under opphisselse, kan også dette området være følsomt for massasje og trykk.

Mildt sagt nyttig «lesning». Trykk her og følg oss på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Vil du ha sex om igjen, må du kunne dette trikset. Her er mannens erogene soner. Dette gjør kvinner feil i senga. Sommerkjolene vi ønsker oss nå. Bikini for sommeren Del på Facebook 0. Underholdning Se alle våre quizer Ta en matquiz Kryssord. Stort salg hos Get Inspired. Dette er verdens vakreste steder. Her er de billigste forbrukslånene.

G punkt vibrator sex spill -

Alle er forskjellige så en orgasmegaranti vil jeg ikke gi. Julegave til kjæresten 30 erotiske julegavetips. Go To Topic Listing Seksualitet. For de som liker den gamle, klassiske rabbiten. Hjelp, jeg er også veldig ruglete der inne. Kondomeriets nettredaktør og presseansvarlig, Maria K. Problemet var at jeg ikke er så fingernem, og batteridekslet må settes helt nøyaktig på riktig plass, slik at det kan gripe inn i lukkemekanismen. For noen kvinner er stimulering av dette området en forutsetning for orgasme. Når du kjenner på produktet føles silikonet glatt og behagelig. Her er de ekte filmsex-scenene. Det kan altså for noen være første gang man utforsker vagina med egne fingre. Ikke kast deg over lystknoppen hennes eller andre sensitive områder som et barn etter sukkertøy uten at hun er blitt varmet opp først, dette kan gjøre direkte vondt for henne og gjør bare at du vil måtte holde på en evighet for å få henne dit du vil, eller kanskje må du også gi opp fordi hun blir både sår, stresset og anspent. Registrer kommentar Christine

G punkt vibrator sex spill -

I alle fall for meg. Få inspirasjon og kunnskap på vår side NyeVibber. Etter min mening er det dog bare ordkløveri å krangle om det nå er et punkt eller ei sone.

0 Replies to “G punkt vibrator sex spill”