Norske nakne kjendiser paradise hotel sesong 4

norske nakne kjendiser paradise hotel sesong 4

Tårene skyller over Paradise Hotel. Deltakerne får brev om dagens konkurranse. De må spille en romantisk kyssescene fra filmen Titanic og setter i gang med øvingen.

Noen er mer ivrige enn andre og gutta deler sine innerste følelser for jentene på hotellet. Vinneren av Titanic-konkurransen får brev om en smykkeseremoni, noe som skaper stor forvirring blant deltakerne. Guttene føler seg truet av den nye gutten på solo, mens Alina er lei av all baksnakkingen. Andreas viser seg som en riktig gentleman og deltakerne koser seg på Titanic-fest. Jenta på Solo får velge seg en gutt å dra på date med og det blir svært så romantisk for de to turtelduene.

Et lite, men skummelt dyr dukker opp og skaper stor oppstandelse og interesse blant deltakerne. Det konspireres foran morgendagens parseremoni og to av deltakerne finner tonen på kvelden. Solen skinner og det koker i taktikkgryta på hotellet. Flere av jentene er usikre og forsøker å sikre seg en avtale før kveldens parseremoni. Et av parene deler private hemmeligheter på sengekanten. Deltakerne får beskjed om at det er Miss Paradise-uka og at en ny jente skal sjekke inn.

Når de finner ut hvem det er får Kristian René seg en stor overraskelse. Første del av konkurransen om Miss Paradise-tittel er at jentene skal holde foredrag. Iselin er usikker på hva hun vet, mens Camilla velger et tema som absolutt faller i smak hos guttene. Under kveldens fest lekes det flasketuten peker på, og Tommy utfordrer jentene til å kysse ham. Leken avslører ekte følelser. To av turtelduene på hotellet ryker i tottene på hverandre.

Del to av Miss Paradise-konkurransen går av stabelen, og jentene opptrer mer eller mindre overbevisende i cheerleader-kostymer. Etter kåringen blir det en heidundrende fest og Miss Paradise tar helt av. Imens er det noen som prøver å snike seg vekk for å utforske hverandre, men det er ikke så lett å få være i fred.

Med mye kjærlighet i lufta er det noen av deltakerne som føler seg veldig usikre inne på hotellet. Miss Paradise får dra på date, og der får hun i oppdrag å sette opp en liste over sine argeste konkurrenter inne på hotellet. Lite vet hun at listen får konsekvenser. Under Pandoras eske kommer det frem at to av parene kanskje burde bytte partnere. Når flere av deltakerne får følelser for andre enn partneren sin blir det vanskelig å vite hvem man skal være tro mot, og hvem man kan stole på.

Det er tid for parseremoni, og Miss Paradise sin liste får konkrete konsekvenser. Jentene er kjempenervøse, og det er rokkeringer i alle allianser. Paraseremonien blir tårevåt og vanskelig, og mange av deltakerne sitter slukøret tilbake. Etterpå er mye forandret, og noen av deltakerne ser sitt snitt til å danne nye allianser. Deltakerne kommer til frokost hvor det ligger en kokkelue på hver tallerken. Det skal være en kokkekonkurranse der deltakerne skal anrette den beste tallerkenen.

Triana tropper opp med en ny gutt som skal bedømme maten, og det viser seg at han sjekker inn på hotellet i samme slengen. De nye vil helst at kjæresteparene splittes.

Kristin blir sjokkert når hun får vite hemmeligheter fra livet på utsiden om sin partner. English description Det skjer ting på hotellet, og det er mye taktikk mellom lakenene.

Tre av guttene må dra på date, men ikke alle får komme tilbake på hotellet. Det er det derimot en annen gutt som får. Han blir lunkent mottatt.

De sist ankomne deltakerne prøver å danne allianser, men heller ikke i denne gjengen er alt fryd og gammen. Maria forteller at hun ikke kommer helt over ens med Kristian på grunn av noe som har skjedd på utiden. Det er gryende romantikk på ett av rommene og paret koser og kliner både før og etter frokost. Både jentene og guttene får beskjed om at det er en date på trappene.

Ingen vil dra, men det er en avgjørelse de andre deltakerne kan angre på når de ser konsekvensene av daten. Et par blir splittet og medfører mye uro og dårlig stemning. Det er dagen for parseremoni, og det gjøres desperate forsøk på å beholde den gutten som høyst sannsynligvis ryker ut i parseremonien.

Enkelte av deltakerne har levd lenge sammen nå, og har blitt veldig glade i hverandre. Parseremoniene blir derfor vanskeligere og vanskeligere å takle følelsesmessig. Det blir tidenes mest tårevåte parseremoni, og Paradise Hotel blir forvandlet til et stort gravøl. Det er eventyruke på Paradise Hotel, men deltakerne virker ikke som de er helt klare for nye eventyr etter forrige parseremoni. Det er en molefonken gjeng som sitter ved frokostbordet når selveste Rødhette sjekker inn på hotellet.

Guttene blir kalt ut av hotellet og én av dem blir ulv og resten geitekillinger, og Rødhette må finne ut hvem av dem som er ulven. Klarer hun ikke det, kan det få ubehagelige konsekvenser. Det er parsplitt og Rødhette velger seg en partner, og det medfører nok en gang rombytte for den andre jenta. Etter gårsdagens fest kan det virke som om det er flere som har byttet rom, i alle fall for en kort stund.

Gjestene finner en gullsko med et brev og beskjed om at det er ball i kveld. Iført flotte kostymer møter de et bord dekket med alskens mat: Idyllen ryker raskt når de får inn et brev om at Tornerose skal kysses i morgen. Dette faller ikke i god jord hos jentene, som mener det er nok jenter inne på hotellet.

Guttene får beskjed om å vekke Tornerose, samtidig som de får utlevert en machete. Når de finner henne blir det diskusjon om hvem som skal kysse henne, og hva slags konsekvenser det får. Tornerose sjekker inn på hotellet, og det er blandede reaksjoner på hennes ankomst. Stian gjør stas på eventyruka ved å ha et eventyr med en av de nye jentene, mens Maria derimot fremstår som den onde heksen og krangler.

Gutten som kysset Tornerose har fått tittelen konge, og under frokosten får han beskjed om å velge ut to hekser, jenter han liker minst på hotellet, og de to heksene må duellere. Den som taper må reise hjem. Kongen velger ut to jenter og hylekoret starter. Det skjer store omveltninger i alliansene etter duellen. Før parseremonien konspireres det i alle kriker og kroker av hotellet. Under frokost kommer det inn et brev om at den mest paranoide og den med klåfingra skal foreta en koffertsjekk på Solo.

Stian og Andreas utpeker seg selv og det er ingen som motsier dem. Christina er nervøs for at det skal komme inn en til jente, men Andreas sier at han tror det er en gutt som kommer.

Koffertinnholdet avslører imidlertid både manne- og dameklær. De nye deltakerne dukker opp og nervøsiteten herjer, og det blir klein stemning. Ut over kvelden kompenserer deltakerne ved å løsne skikkelig på slipset, og det flere enn man i utgangspunktet skulle tro som finner tonen.

De nye deltakerne får et oppdrag, de skal stjele. Det er tid for parsplitt igjen, og det er mange som har sterke ønsker om hvilke partnere de vil ha.

Maria er veldig klar for å være med Miguel igjen, men hun har en sterk konkurrent til Miguels gunst. Miguels partner er nokså misfornøyd med at han flyr fra blomst til blomst. Stian og Mads konkurrerer om Vida, men det er en nokså hjertelig konkurranse og de kommer godt overens i hverandres selskap alle tre.

Tyveriene fortsetter, og det skaper en del forvirring. Deltakerne får brev om at alle som har vært på Solo skal på date, og de andre blir misunnelige. På date oppdager de fire som har vært på Solo at alle har hatt et oppdrag.

De sammenligner tyvegods, og de finner ut at det har blitt stjålet en del feil ting i forhold til det som var oppgaven. Kun ett av parene vinner derfor fredningen. De andre deltakerne får også et brev, der de får beskjed om at en av dem kan sikre seg en fredning, aberet er at oppgaven vedkommende får enten vil medføre fredning eller nederlag. Det er mye kos blant de fleste av deltakerne på hotellet denne kvelden. Alle blir gira når de får brev om poolparty, og det blir veldig god stemning når alle danser ut til bassenget.

Etter litt dansing tar Stian ordet og forteller alle at han skal sette opp et teaterstykke. De andre skjønner lite, men er med på moroa. Snart blir det åpenbart hva grunnen til at Stian gjør dette er, og de andre står sjokkerte og imponerte tilbake. Alle bortsett fra en deltaker, som får svi. Deltakerne konspirerer og koser om hverandre, og det forårsaker en real dose sjalusi. På kveldens parseremoni skjer det mye uforutsett.

Deltakerne finner frokostbordet pyntet med konfetti, og de lurer på om det er en homo som sjekker inn i dag. Etter hvert heller de mot at det er karnevalsuke på hotellet. En kake rulles inn, og overraskelsen er stor når det spretter en gutt ut av kaka. Han har en fordel og en ulempe å gi til de andre deltaktene. De er manifestert i form av to kjeder han skal gi til to av guttene. Kveldens fest byr på mye drama og en aldri så liten catfight. Dagens samtaleemne er nattens hendelser.

Maria og Miguel kliner og krangler om hverandre, og de andre forstår seg ikke helt på dem. Det blir en smykkeseremoni der en fordel og en ulempe skal deles ut til to av guttene. En av jentene må dra på date med den gutten hun liker minst, og nervene er i helspenn. På kvelden er det duket for Mardi gras-fest, og hotellgjestene pynter seg alt de evner.

Stemningen er ekstatisk, men så slår det gnister mellom fraksjonene – og det hele ender i en høylytt krangel og tårer. Fylleangsten ligger som et tungt teppe over Paradise Hotel etter gårsdagens krangel. Andreas blir stadig mer engstelig etter hvert som detaljer kommer frem. To par må dra på dobbeldate, og de bestemmer seg for å lure de andre når de kommer tilbake.

Nye parkonstellasjoner oppstår, og noe vil gjerne prøve partneren sin på alle måter. Deltakerne får frokost på sengen, men alle er ikke i sine egne senger. Det finnes skjult makt på hotellet. Konflikten mellom de gamle og de nye deltakerne blusser opp. Under parseremonien skjer det en uventet vri og det hele ender i tårer og tenners gnissel.

Stemningen er svært laber etter av en av guttene uventet må reise hjem. Det er mafiauke på hotellet, og deltakerne skal stemme på den de frykter mest av jentene og guttene. Senere blir en av deltakerne utnevnt til Don, og får sjansen til å sende en konkurrent hjem. Kveldens fest er selvsagt med mafiatema, og det blir høy sigarføring. Don får lov til å velge seg en consigliere og sammen skal de sette opp enda en liste.

Ingen vet hva konsekvensene av den er. På festen er Athena fryktelig lei seg, og Maria prøver å trøste. Det blir mafiaintriger på høyt nivå når consiglieren får beskjed om det er mulig å sikre seg selv en fredning mot å dolke Don i ryggen. Det blir et vanskelig valg å ta. Det blir en duell mellom to av jentene og en av dem må forlate hotellet umiddelbart.

Sjokk og vantro sprer seg blant de andre gjestene. På festen er det flere som legger seg tidlig, mens andre kliner i vei. Etter at Don har sjekket ut av hotellet er alt forandret. Alliansene har gått i vasken, og det har oppstått et aldri så lite vakuum. Deltakerne må tenke nytt i forhold til hvem de helst vil stå med i en eventuell finale.

Spillet mellom Stian og Mads om Vida Lill får nytt liv, og ingen vet helt hva som kommer ut av deres underlige rival- og bestevennforhold. Det er kjempenervøs stemning på hotellet. Finalen er faretruende nær og alle må pakke koffertene sine og være beredt på en rask exit. Før parseremonien er guttene omtrent på randen av sammenbrudd. Og jentene lurer veldig på hvem de skal gå for. Før den tid er det imidlertid en av hotellets gjester som ryker ut i en gjettekonkurranse, og en av deltakerne blir henrykt da det største fienden endelig må reise hjem.

Guttene får brev om at de skal på guttetur, de forlater hotellet og havner på stranda. De drikker øl og får brev om at de skal velge ut ei jente som må forlate hotellet. Jentene på sin side får inn et brev hvor de får vite at guttene skal sende hjem ei jente. Den som mister sin partner får en fordel, og de spekulerer rundt hvem det blir. Senere blir det klart at jenta som blir sendt ut faktisk får lov til å ta med seg en gutt i dragsuget.

Nå blir det veldig utrygt for veldig mange av de gjenværende gjestene. Etter frokost oppdager deltagerne ett bord der det står bilder av guttene. De får sjokk og de løper hvert til sitt for å prate.

Gårsdagens utstemte jente gjør sin entre i loungen der alle sitter og skjelver av nervøsitet. Hun sier at hun skal velge en av guttene, og han må forlate hotellet. De holder hver sin forsvarstale, men klarer de å overbevise henne?

På Pandoras eske stiller de gjenværende gjestene hverandre spørsmål. Kort tid etter kommer juryen inn og må lese sine egne spørsmål, og de griller finalistene. Vi fortsetter mimringen med nok et klipp der Elin er hovedperson. Allerede første kvelden kastet brunetten bikinitoppen da hun skulle bade i bassenget, noe som fikk meddeltaker Martine til å bli en smule oppgitt.

Elin var jo slettes ikke puppeløs Som kjent ville skjebnen det annerledes etter at åringen ble partner med Pierre. Klarer du dette Paradise-regnestykket? Selv om matematikk-kunnskapen til Linn ser ut til å være i skjønneste orden, så er det litt verre med det norske språket. Realitydeltakeren sliter med å skjønne hva gutta snakker om. Derfor vil ikke Isabel ha analsex. Vi lo oss ihjel av Christian Fredrik og Elin som hylte da de fikk besøk av «Paradise»-spøkelset som egentlig bare var Martine med laken og maske.

Se den elleville reaksjonen når han får øye på «spøkelset». I løpet av årets sesong fikk Martine og Pierre uventet besøk utenfor rommet sitt.

Norske nakne kjendiser paradise hotel sesong 4 -

Første del av konkurransen om Miss Paradise-tittel er at jentene skal holde foredrag. Hva slags makt Mr. Det blir en smykkeseremoni der en fordel og en ulempe skal deles ut til to av guttene. Under parseremonien skjer det en uventet vri og det hele ender i tårer og tenners gnissel. Plutselig blir det likevel for mye for Camilla, som er følelsesmessig utkjørt. Allerede første kvelden kastet brunetten bikinitoppen da hun skulle bade i bassenget, noe som fikk meddeltaker Martine til å bli en smule oppgitt. Et par blir splittet og medfører mye uro og dårlig stemning. Hun sier at hun skal velge en av guttene, og han må forlate hotellet. Parsplitten blir en opphetet affære og det mangler ikke på bebreidelser og temperament hos noen. Episode 2 Parene har installert seg på rommene og tilbragt natten sammen. Etter hvert heller de mot at det er karnevalsuke på hotellet.

: Norske nakne kjendiser paradise hotel sesong 4

Femjoy vondt i magen under samleie Hairy milf fitte saft
Huge gay cocks sexleketøy oslo Tilbake på hotellet sitter det to nervøse partnere, som holder på å gå av hektene. Noen av deltakerne mistenker at en av de nye gjestene er homofil, og den mistanken blir styrket når de finner løsvipper, Dr. Jentene syns han har fin kropp, mens guttene får hetta og det er en anelse sjalusi i lufta. Når de finner ut hvem det er får Kristian René seg en stor overraskelse. Episode 27 Det er gryende romantikk på ett av rommene og paret koser og kliner både før og etter frokost. Det nordnorske lynnet passer ikke helt inn i gruppa.
SØT BURSDAGSHILSEN TIL KJÆRESTEN HISTORIER SEX Eskorte i bergen redtube.con
Barbert nedentil svenska porr Stian gjør stas på eventyruka ved å ha et eventyr med en av de nye jentene, mens Maria derimot fremstår som den onde heksen og krangler. En av deltakerne er imidlertid ikke helt med i spillet, og møter en kald skulder fra sin partner. Jentene syns han har fin kropp, mens guttene får hetta og det er en anelse sjalusi i lufta. Et av parene deler private hemmeligheter på sengekanten. Koffertinnholdet avslører imidlertid både manne- og dameklær.
norske nakne kjendiser paradise hotel sesong 4

Ikke alle deltakerne er slik man forventer i Paradise Hotel. Deltakerne deles inn i par, men en må ligge på enerom. Tekstes på tekst-tv side Parene har installert seg på rommene og tilbragt natten sammen. Etter en heidundrende fest første kvelden har de allerede blitt kjent med hverandre på flere måter. En av deltakerne er imidlertid ikke helt med i spillet, og møter en kald skulder fra sin partner.

En av jentene blir en joker siden hun ønsker å skifte partner. Men hvem kan stole på hvem inne på hotellet? Deltakerne får et brev på hotellet, der guttene får beskjed om å beskrive seg selv med ett ord og jentene skal finne ut hvilket dyr de minner mest om.

Et av parene drar på date og får i oppdrag å sette sammen de andre i par ut fra personbeskrivelsene og dyrene. Når de kommer tilbake til hotellet er det klart hvem som utgjør de nye parene. Nye konstellasjoner fører selvfølgelig til uroligheter, mens noen nyter sin nye partner. Dennis og Andreas har funnet tonen og har det mye moro sammen, blant annet på do, noe de ikke legger skjul på overfor de andre.

Gutten på solorommet får et brev om at han og en jente kan få en fordel om han velger en annen jente enn den opprinnelige partneren sin. Han speeddater alle jentene for å bli bedre kjent med dem. Vil alle velge sin opprinnelige partner under parseremonien, eller oppstår det nye par?

Etter parseremonien er det enkelte deltakere som føler behov for å feste seg enda tettere til partneren sin. Allerede før frokost starter et av parene med å befeste forholdet sitt.

Deltakerne kommer til frokost, som har kunsttema. En ny gutt sjekker inn som aktmodell. Jentene syns han har fin kropp, mens guttene får hetta og det er en anelse sjalusi i lufta. Dennis blir stressa når han skjønner at den nye gutten har et godt øye til partneren hans. Deltakerne konspirerer, stresser og lurer på hverandre.

Jentene speed-dater den nye gutten og benytter anledningen til å fortelle om sine kvaliteter. Det blir kroppsmalingskonkurranse, og kroppslig kreativitet kommer frem.

Deltakerne morer seg meg selskapsleker hele kvelden. Plutselig blir det likevel for mye for Camilla, som er følelsesmessig utkjørt. Stian og Nina får reise på en date, og får samtidig et oppdrag. De andre deltakerne er svært nysgjerrige og til dels bekymret for hva slags makt de ender opp med. Ikke alle parene er like sterke, og noen mistror partneren sin.

Dennis og Andreas finner trøst i hverandre, og henger som erteris. Når Dennis kles opp som jente er det ikke fritt for at det blir litt shemale-tafsing. Under Pandoras eske hagler det med beskyldninger mellom deltakerne. Fredrik må svare for uærlig spill, Alina blir mer og mer upopulær underveis, og er det slik at Are baksnakker Iselin?

Dagen preges av et vanskelig valg; hvilket av parene skal splittes? Paret som har fått i oppgave å foreta parsplitten kommer ikke til enighet, og lange diskusjoner og gråteseanser må til før de finner en løsning.

Alina og Fredrik er uglesett blant de andre deltakerne, og ser seg nødt til å gjøre noen grep for å komme inn i varmen igjen. Stemningen er lystig når deltakerne kler seg ut som kunstnere og tar seg en dagtidsfest og danser til klassisk musikk.

En ny jente sjekker inn, og hun er en veldig streit, gammeldags og ordentlig jente. Deltakerne blir veldig overrasket, og når de finner ut at hun er kristen og ikke drikker, blir de rett og slett sjokkerte. Paranoiaen sprer seg blant deltakerne. De spekulerer i om det kan være farlig å ta i mot en øl, og lurer også på om det kan være religiøs uke på hotellet.

Iselin blir stressa når det virker som om den nye jenta prøver å smiske seg inn på Are. Det blir «bromance» mellom to av guttene. Det er nok en gang tid for fest på Paradise Hotel, og deltakerne får beskjed om at det skal være en «kom som du er fest» i kveld.

De lurer litt hva dette kan bety, og Dennis mener at han bør komme naken om han skal «komme som han er».

Under festen seiler plutselig en fremmed frøken inn i rommet, går strake veien bort til Tommy og kysser ham og forlater festen umiddelbart. Etter at hun har gått bryter det ut full panikk, hvem var hun og hva betyr dette? Festen fortsetter og det er nakenbonanza. Alina lider av heftige humørsvingninger, noe som plager de andre i gruppa. Hun prøver desperat å fremstå som hyggeligere.

En ny jente sjekker inn på hotellet, og splitter et par, dermed er det to jenter på Solo. Tommy er plutselig i sentrum av interessen og nyter den nyvunne makten sin, selv om han prøver å legge skjul på det.

Festen går sin gang og det flørtes på alle kanter. Plutselig får Camilla kvaler, det viser seg nemlig at hun har en hemmelighet hjemme. Alina er fremdeles lite populær og mange kjenner på en viss aggresjon mot henne. Det nordnorske lynnet passer ikke helt inn i gruppa. Andreas og Dennis sniker rundt og spionerer på jentene på Solo. Parsplitten blir en opphetet affære og det mangler ikke på bebreidelser og temperament hos noen. Stemningen er rimelig laber etter at parseremonien er overstått.

Har det oppstått ubøtelig skade på relasjonene mellom deltakerne? Deltakerne står opp og stemningen står ikke i taket etter torsdagens utrivelige parseremoni. De får brev om at det skal kåres en Mr. Paradise denne uken, noe de ikke er veldig positive til. En av guttene får beskjed i samme brev at han må bli jente dersom han skal beholde fredningen. Hvis ikke må han gi den videre og delta i Mr. Paradise-konkurransen på lik linje med de andre guttene.

En ny gutt sjekker inn, og Alina blir øyeblikk interessert. Under kveldens fest blir det heftige utbrudd mellom enkelte av deltakerne. Det må en oppvask til etter gårsdagens fest, og en av deltakerne ser seg nødt til å be om unnskyldning. Det er tid for en ny Mr. Paradise-konkurranse, der guttene kommer inn og kjører en felles koreografi og følger opp med individuell lapdance. Det blir et fantastisk show til jentenes store glede! Hva slags makt Mr.

Paradise får vet ingen, og det skaper en viss usikkerhet. Iselin prøver til stadighet å komme med tilnærminger mot partneren sin, men møter en kald skulder, bokstavelig talt. Deltakerne spekulerer i hva slags makt Mr.

Paradise på date, og de får møte en ny deltaker som skal sjekke inn på hotellet. Noen av deltakerne mistenker at en av de nye gjestene er homofil, og den mistanken blir styrket når de finner løsvipper, Dr. Det hersker full paranoia på hotellet før parseremonien. Alle konspirerer, sniker seg vekk, spionerer og pønsker på hva som skal skje. Ingen føler seg trygge, og noen tyr til desperate grep og vil bytte bort partneren sin. En ny gutt sjekker inn under parseremonien, og det hele tar en vending ingen av hotellets gjester kunne tenkt seg på forhånd.

Tårene skyller over Paradise Hotel. Deltakerne får brev om dagens konkurranse. De må spille en romantisk kyssescene fra filmen Titanic og setter i gang med øvingen.

Noen er mer ivrige enn andre og gutta deler sine innerste følelser for jentene på hotellet. Vinneren av Titanic-konkurransen får brev om en smykkeseremoni, noe som skaper stor forvirring blant deltakerne. Guttene føler seg truet av den nye gutten på solo, mens Alina er lei av all baksnakkingen.

Andreas viser seg som en riktig gentleman og deltakerne koser seg på Titanic-fest. Jenta på Solo får velge seg en gutt å dra på date med og det blir svært så romantisk for de to turtelduene. Et lite, men skummelt dyr dukker opp og skaper stor oppstandelse og interesse blant deltakerne. Det konspireres foran morgendagens parseremoni og to av deltakerne finner tonen på kvelden.

Solen skinner og det koker i taktikkgryta på hotellet. Flere av jentene er usikre og forsøker å sikre seg en avtale før kveldens parseremoni. Et av parene deler private hemmeligheter på sengekanten. Deltakerne får beskjed om at det er Miss Paradise-uka og at en ny jente skal sjekke inn.

Når de finner ut hvem det er får Kristian René seg en stor overraskelse. Første del av konkurransen om Miss Paradise-tittel er at jentene skal holde foredrag. Iselin er usikker på hva hun vet, mens Camilla velger et tema som absolutt faller i smak hos guttene. Under kveldens fest lekes det flasketuten peker på, og Tommy utfordrer jentene til å kysse ham.

Leken avslører ekte følelser. To av turtelduene på hotellet ryker i tottene på hverandre. Del to av Miss Paradise-konkurransen går av stabelen, og jentene opptrer mer eller mindre overbevisende i cheerleader-kostymer. Etter kåringen blir det en heidundrende fest og Miss Paradise tar helt av. Imens er det noen som prøver å snike seg vekk for å utforske hverandre, men det er ikke så lett å få være i fred.

Med mye kjærlighet i lufta er det noen av deltakerne som føler seg veldig usikre inne på hotellet. Miss Paradise får dra på date, og der får hun i oppdrag å sette opp en liste over sine argeste konkurrenter inne på hotellet. Lite vet hun at listen får konsekvenser. Under Pandoras eske kommer det frem at to av parene kanskje burde bytte partnere. Når flere av deltakerne får følelser for andre enn partneren sin blir det vanskelig å vite hvem man skal være tro mot, og hvem man kan stole på.

Det er tid for parseremoni, og Miss Paradise sin liste får konkrete konsekvenser. Jentene er kjempenervøse, og det er rokkeringer i alle allianser. Paraseremonien blir tårevåt og vanskelig, og mange av deltakerne sitter slukøret tilbake. Etterpå er mye forandret, og noen av deltakerne ser sitt snitt til å danne nye allianser.

Deltakerne kommer til frokost hvor det ligger en kokkelue på hver tallerken. Det skal være en kokkekonkurranse der deltakerne skal anrette den beste tallerkenen. Triana tropper opp med en ny gutt som skal bedømme maten, og det viser seg at han sjekker inn på hotellet i samme slengen. De nye vil helst at kjæresteparene splittes. Kristin blir sjokkert når hun får vite hemmeligheter fra livet på utsiden om sin partner.

English description Det skjer ting på hotellet, og det er mye taktikk mellom lakenene. Tre av guttene må dra på date, men ikke alle får komme tilbake på hotellet. Det er det derimot en annen gutt som får.

Han blir lunkent mottatt. De sist ankomne deltakerne prøver å danne allianser, men heller ikke i denne gjengen er alt fryd og gammen. Maria forteller at hun ikke kommer helt over ens med Kristian på grunn av noe som har skjedd på utiden. Det er gryende romantikk på ett av rommene og paret koser og kliner både før og etter frokost. Både jentene og guttene får beskjed om at det er en date på trappene. Ingen vil dra, men det er en avgjørelse de andre deltakerne kan angre på når de ser konsekvensene av daten.

Et par blir splittet og medfører mye uro og dårlig stemning. Det er dagen for parseremoni, og det gjøres desperate forsøk på å beholde den gutten som høyst sannsynligvis ryker ut i parseremonien. Enkelte av deltakerne har levd lenge sammen nå, og har blitt veldig glade i hverandre. Parseremoniene blir derfor vanskeligere og vanskeligere å takle følelsesmessig. Det blir tidenes mest tårevåte parseremoni, og Paradise Hotel blir forvandlet til et stort gravøl.

Det er eventyruke på Paradise Hotel, men deltakerne virker ikke som de er helt klare for nye eventyr etter forrige parseremoni. Det er en molefonken gjeng som sitter ved frokostbordet når selveste Rødhette sjekker inn på hotellet. Guttene blir kalt ut av hotellet og én av dem blir ulv og resten geitekillinger, og Rødhette må finne ut hvem av dem som er ulven.

Klarer hun ikke det, kan det få ubehagelige konsekvenser. Det er parsplitt og Rødhette velger seg en partner, og det medfører nok en gang rombytte for den andre jenta. Etter gårsdagens fest kan det virke som om det er flere som har byttet rom, i alle fall for en kort stund. Gjestene finner en gullsko med et brev og beskjed om at det er ball i kveld.

Iført flotte kostymer møter de et bord dekket med alskens mat: Idyllen ryker raskt når de får inn et brev om at Tornerose skal kysses i morgen.

Dette faller ikke i god jord hos jentene, som mener det er nok jenter inne på hotellet. Guttene får beskjed om å vekke Tornerose, samtidig som de får utlevert en machete. Når de finner henne blir det diskusjon om hvem som skal kysse henne, og hva slags konsekvenser det får. Tornerose sjekker inn på hotellet, og det er blandede reaksjoner på hennes ankomst.

Stian gjør stas på eventyruka ved å ha et eventyr med en av de nye jentene, mens Maria derimot fremstår som den onde heksen og krangler.

Gutten som kysset Tornerose har fått tittelen konge, og under frokosten får han beskjed om å velge ut to hekser, jenter han liker minst på hotellet, og de to heksene må duellere. Det ble Pierre Louis Olsson og Martine Sjøhaug som til slutt kunne slippe jubelen løs, og vinnerparet delte førstepremien på Årets sesong har bydd på flere minneverdige øyeblikk og vi oppsummerer sesongen med ti høydepunkter som har underholdt oss de siste månedene.

Kevin Kvamvold var én av de første deltakerne som ble sendt hjem i årets Paradise Hotel, men realitydeltakeren klarte likevel å få navnet sitt kjent etter denne setningen:. Kevins utsagn fikk sosiale medier til å eksplodere, men åringen angrer ikke på kommentaren.

Jeg er typen som drar ting veldig langt, så hvis det er noe jeg skulle ha angret på er det at jeg ikke dro det enda lenger, forklarte Levanger-gutten til Side2 tidligere i år. Svenske Elin Bergius fikk Paradise-gutta til å sperre opp øynene da hun sjekket inn på skandalehotellet. Jeg sjarmerer gutta ved å være naken, og å være meg selv, sa åringen om innsjekkingen. Vi fortsetter mimringen med nok et klipp der Elin er hovedperson.

Allerede første kvelden kastet brunetten bikinitoppen da hun skulle bade i bassenget, noe som fikk meddeltaker Martine til å bli en smule oppgitt. Elin var jo slettes ikke puppeløs Som kjent ville skjebnen det annerledes etter at åringen ble partner med Pierre.

0 Replies to “Norske nakne kjendiser paradise hotel sesong 4”