Sms kontakt hvordan stimulere klitoris

sms kontakt hvordan stimulere klitoris

For noen kan det kjennes godt og deilig å bruke håndflaten til å gni klitoris, andre kan synes det er godt å stimulere på siden av klitoris. Det er bare fantasien som setter grenser for hva som kan være godt. En gang du er alene og vet du ikke vil bli forstyrret, kan du kle deg naken og stille deg opp foran et heldekkende speil. Se på hele kroppen din til du liker det du ser. Noen kan synes det er ok med en gang, andre kan trenge å se på seg selv flere ganger.

Ta på deg selv over hele kroppen og legg merke til hvor det er godt og på hvilken måte du liker å bli tatt på. En kan like myk og forsiktig berøring eller hardere klaps og klyp. For å få gjort det samme med kjønnet ditt, kan du sette deg på huk og se på kjønnet ditt mens du holder et speil eller sitter over et speil. Bruk den ene hånden til å skille kjønnsleppene dine slik at du får sett de indre kjønnsleppene, klitoris, skjedeinngangen og huden bak mot og rundt endetarmsåpningen.

Lek og eksperimenter med deg selv og legg merke til hva det er som skal til for å få orgasmer. Når en gjør denne øvelsen er det ikke uvanlig at en får seksuelle fantasier, om en klarer å kjenne etter. Får en til å bli godt kjent med hele kroppen inkludert kjønnet sitt og klarer å leke og eksperimentere med ulike former for stimuleringer og onani, så vil en etterhvert kunne får gode seksuelle opplevelser alene eller sammen med en partner.

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Noen velger da samleiet som en erstatning. Mye av seksualiteten er basert på penis sine premisser og ikke på klitoris sitt behov for berøring, sier hun. Kühle-Hansen henviser til forskning og informasjon som er brakt på banen av den australske forskeren Helen O'Connell. I en artikkel publisert av BBC i kommer den australske urologen, som er professor ved Universitetet i Melbourne, med oppsiktsvekkende ny informasjon.

Funnene viser at klitoris er en langt større del av det kvinnelige kjønnsorgan enn man tidligere har trodd. Kühle-Hansen undrer seg over at det ikke har blitt mer fokus og interesse rundt disse oppsiktsvekkende funnene. Hun henviser til det faktum at mange tror klitoris er liten og ikke kjenner til det faktum at klitoris er både lang og ligger 12 cm innover i kvinnekroppen.

Figuren på bildet viser hun frem i sine utstillinger. Klitoris har to ben på hver side av urinrøret og den vokser med kvinnen. En kvinne på 50 år vil ha syv ganger så stor klitoris som da hun var et spedbarn. På akkurat samme måte utvikler også penis seg.

Kjønnsorganene endrer seg gjennom hele livet, understreker sexologen. Men hvordan skal man få slutt på tabuet om å snakke om stimulering av klitoris? Sexologen mener det er mange gode måter å gjøre dette på. Jenter må få vite at fakta om deres lystorgan blir prioritert. Jeg tror at mange jenter i utgangspunktet har vært like opptatt av størrelse og form på sitt kjønnsorgan som gutter, men jentene har fått så lite kunnskap og ord på kjønnet sitt, sier Kühle-Hansen.

Og publikum viser beundring for en gullskulptur av klitoris. Slike anerkjennende blikk trenger ikke minst unge kvinnelige publikum å se at folk har i forhold til deres kjønnsorgan. Noen kvinner er så misfornøyde at de ikke vil se på eget kjønnsorgan. Noen vil operere det og fjerne de små kjønnsleppene fordi de henger «for langt» ut. Jeg ser at vitenskap og kunst sammen kan bidra med mer respekt og stolthet til klitoris.

Kunnskap og magi, sier sexologen som selv står bak ungdomsutstillingen «Lyst» - en utstilling beregnet for elever i niende klassetrinn på ungdomsskolen. I den norske boken «Jenter som kommer» kan man på en artig og lærerik måte få mer kunnskap om stimulering av klitoris. I kan du se utstillingen Desire! Utstillingen skal holdes i Oslo under den Nordiske konferansen for klinisk sexologi som i år har begjær som tema. Alt om kvinnens underliv. Fakta om klitoris Klitoris er gresk for «den lille bakken».

Norske «kjælenavn» på kroppsdelen er kildrer, kiler og klitt. Hos kvinner tilsvarer klitoris mannens penis. Klitoris sitter nær de små kjønnsleppene - over åpningen av urinrøret og skjeden. Klitoris er svært følsomt for berøring og seksuell nytelse.

sms kontakt hvordan stimulere klitoris

0 Replies to “Sms kontakt hvordan stimulere klitoris”